Foto: DELFI

Krāmu tirdziņš Spīķeros ir viens no gaidītākajiem notikumiem pērļu zvejniekiem, un arī šī vasara nav izņēmums. 11. jūlija krāminiekā pulcējušies desmitiem andeļmaņu, kas uz tirdziņu atveduši dažādas unikālas un antīkas preces.

Kā liecina informācija Spīķeru kvartāla mājaslapā "Spīķeri.lv", Rīgas krāmu tirdziņš vasarā interesentus pulcēs bieži viens krāmu tirdziņš aizvadīts jau jūnija beigās, bet tas nebūt nav viss, jo nākamie krāmu tirdziņi šovasar notiks 25. jūlijā, 8. augustā un 22. augustā. Tāpat Spīķeru kvartāla pārstāvji jau nopublicējuši datumus, kad tirdziņš notiks rudenī. Pasākumu kalendāru vari apskatīt šeit. Visiem norises laiks ir vienāds, proti, andelēties varēs no pulksten 11 līdz pulksten 16.

Skaidrs ir viens krāmu tirdziņā var atrast preces, kuras "parastajos" veikalos nopirkt nevar, turklāt sortimentā ir interesantas un vēsturiskas lietas. Dažiem, iespējams, tās uzjundīs kādu bērnības atmiņu vai pat nostalģiskus mirkļus.

Ko gan tirdziņā var atrast? Ne tikai noderīgas lietas mājai, bet arī dažādus aksesuārus, kas noderēs koptēla papildināšanai. Krāmu tirdziņi allaž nav iedomājami bez traukiem, nozīmītēm, grāmatām, interjera priekšmetiem un rotaļlietām, un arī šīs lietas bija pārdevēju preču klāstā. Liec aiz auss, ka uz tirdziņu vēlams iet no rīta, jo tad pērles vēl nav izķertas!

"Tava Māja" atgādina, ka, apmeklējot tirdziņu, neaizmirsti ievērot 2 metru distanci!

Foto ieskats krāmu tirdziņā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!