Foto: Vida Press
Sociālajos tīklos lielu popularitāti bauda kāds Zviedrijā dzīvojošs suns – citu sugasbrāļu vidū viņš izceļas ar īpaši garu kaklu.

Īpašajam suņukam saimnieki Marija un Gregs devuši vārdu Getsbijs. Getsbijs ir gadu vecs un dzīvo Stokholmā, Zviedrijā. Suns kļuvis īpaši populārs "TikTok" vietnē un arī zviedru medijos. Tas viss – pateicoties dzīvnieka netipiski garajai kakla daļai.

Getsbijs ir vācu aitu suņa un Borzoi šķirnes suņa atvase, turklāt patlaban vēl uzskatāms par kucēnu, lai gan viņa augums jau ir kā lielam sunim. Īpaši garš padevies tieši kakls.

44 gadus vecā medmāsa Marija savu draugu nolēma "izvest publiskā arēnā" un tiktokā regulāri publisko video ar Getsbiju. Soctīkla lietotāji par suņuku ir sajūsmā un pauž savu viedokli – viņš izskatoties ne gluži pēc suņa, bet pēc suņa krustojuma ar žirafi, lamu, zirgu...

Interesanti, ka saimnieki nemaz nebija pamanījuši Getsbija īpatnību, līdz uz to norādīja suņu pazinēji internetā. "Bija cilvēki, kas teica, ka garais kakls ir nenormālība," tagad ar smaidu atceras Marija. Gadu vecais suņuks ir pilnībā vesels, atzīmē saimnieki, turklāt pēc dabas Getsbijs esot izveicīgs un rotaļīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!