Foto: Kadrs no video
Četras istabas, augstie griesti, cepeškrāsns un tualete dzīvoklī – tas viss tikai par 200 eiro īri! Rīdzinieki Roberts un Rihards, kā arī kaķenīte Pārsla, meklē trešo dzīvokļa biedru.

Divi radoši jaunieši, sapratuši, ka paliek bez trešā mitekļa iemītnieka, nolēma mest galvas kopā un atrast sev vistīkamāko biedru. Viņu īres sludinājums sociālajā tīklā "TikTok" diennakts laikā kļuvis par īstenu hitu, ko noskatījušies tūkstošiem cilvēku.

Kā portālam "Delfi" trešdienas vēlā vakarā teica Robers Silavs, klipa lielā popularitāte pagaidām taustāmus augļus vēl nav nesusi, jo pieteikušās... vienas vienīgas meitenes. "Vajadzētu arī čaļiem sarosīties. Mēs plānojam rūpīgi izskatīt visas kandidatūras, šis īsti nav tāds "kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ" variants," pauž Roberts.

Kas tad ir piedāvājumā? Tā ir istaba dzīvoklī Stabu ielā, kurā patlabana mīt divarpus iemītnieku – puiši un kaķis. Īres cena: 200 eiro, kuros iekļauti arī komunālie maksājumi. Roberts un Rihards īpaši vēlētos, lai jaunais iemītnieks būtu radošo profesiju pārstāvis.

@rihardssniegs Iesaki kādam, kas meklē dzīvesvietu #latvija #latvia #help ♬ original sound - Rihards Sniegs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!