Foto: Publicitātes attēli

Kā vienmēr, arī šogad Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē norisināsies ikgadējais pasākums "Valpurģu nakts pavasara mistērijas", kas allaž pulcē lielu skaitu apmeklētāju. Šogad pasākums norisināsies 30. aprīlī.

Brīnumu nakts svinēšana iesāksies Rūķīšu mežā, kur no pulksten 19 līdz 21 ģimenes tiek aicinātas uz Krēslas stundas pasākumu ar rotaļām, pasaku tēliem, muzikālu uzvedumu rūķu pilsētā "Čiekurē" un brīnumsalūtu.

Savukārt no pulksten 21 Pasaku mežā pie spēka ugunskuriem naksnīgo sajūtu baudītājus sagaidīs noslēpumainas Sila raganiņas un citi brīnumi. Līdzās esošajā atrakciju laukumā uz brīvdabas skatuves muzicēs Atis Ieviņš un grupa "The Rock Brothers".

Foto: Publicitātes attēli

Svētku kulminācija sagaidāma pulksten 23 ar krāšņu gaismas šovu. Pasākums noslēgsies pusnaktī. Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi lukturīšus. Ieeja Valpurģu nakts pasākumā ar LVM dabas parka Tērvetē biļetēm.


Būtiski, ka arī Tērvetes tauriņu māja gaidīs apmeklētājus pēc tumsas iestāšanās – tā laistīsies krāsainās gaismās, tērpsies muzikālā noformējumā un pārsteigs ar nakts ekspozīciju. Tērvetes tauriņi atrodas pie LVM dabas parka Tērvetē autostāvvietas. Par Tērvetes tauriņu apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi.

Foto: Publicitātes attēli

Meža naksnīgo sajūtu baudītāji aicināti doties piedzīvojumā Tērvetes Gaisa takās, kas veidotas no virvju un koka konstrukcijām vairākus metrus virs zemes. Tās būs izgaismotas un pieejamas līdz pusnaktij. Par Tērvetes Gaisa taku apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!