Foto: Shutterstock
Plānojot ceļojumu, lielākoties vēlamies, lai būtu skaisti, interesanti un, protams, izdevīgi. Nereti tieši budžets diktē noteikumus – kurp dosimies, cik ilgi un kā pavadīsim laiku galamērķī. Un, lai ieekonomētu, tiek izmēģināti visi paņēmieni, tostarp lidošana no dažādām lidostām. Latviešu gadījumā tā ir mūsu pašu Rīgas, kā arī kaimiņzemju galvaspilsētu Viļņas un Tallinas lidostas. Bet no kurienes ir visizdevīgāk?

"Delfi" veica eksperimentu, salīdzinot trīs aviosabiedrību piedāvājumus uz latviešu īpaši iecienītiem galamērķiem. Attiecīgi salīdzinājām Īrijas zemo izmaksu lidsabiedrības "Ryanair", Polijas nacionālās lidsabiedrības LOT un Somijas nacionālās lidsabiedrības "Finnair" piedāvājumus uz Tenerifi, Milānu, Londonu. Palūkojām arī, kā cenas atšķiras lidojumiem uz lidsabiedrību "mājām" – Dublinu, Helsinkiem un Varšavu. Apskatījām arī Latvijas nacionālās lidsabiedrības "AirBaltic" piedāvājumus, bet tikai no Rīgas, jo no citām Baltijas galvaspilsētām lidojumi ir galvas tiesu dārgāki.

Savu eksperimentālo ceļojumu plānojām no 18. līdz 24. martam, kas nozīmē izlidošanu pirmdienā un atgriešanos svētdienā. Lidojumu, protams, plānosim turp-atpakaļ.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!