Foto: DELFI

Šajā vasarā kāzu sabiedrībā zināmu cilvēku aprindās netrūka – šo nozīmīgo dzīves notikumu piedzīvoja arī dziedātāja un dziesmu autore Sabīne Berezina, kura mija gredzenus ar operatoru Ati Geibu. Lai gan Berezina skaļi nereklamēja savu lielo dienu 12. augustā, pēc vairāk nekā diviem mēnešiem viņa nolēmusi sniegt nelielu ieskatu savā mīlas ligzdiņā, piedaloties sarunu šovā "Starp mums runājot".

"Es to saucu par tādu skaistu likteni," skaidro dziedātāja, piebilstot, ka abi nākot no Bauskas puses un pat personas kodu otrā daļa viņiem esot identiska.

Berezina stāsta, ka pirmo reizi savu nu jau vīru ieraudzījusi kādā naktsklubā Bauskā. Abi saskatījušies un kopš tā brīža viņa par ieraudzīto vīrieti nav spējusi nedomāt. Pēc tam, kad abi sagājuši kopā, arī Geibs atklājis, ka viņam bijis līdzīgi. "Ir tāds teiciens – nevajag princi meklēt, viņš pats tevi atradīs laikā, kad tu vismazāk to gaidīsi," teic Berezina, skaidrojot, ka neko apzināti it kā nesot meklējusi.

Tomēr to, ka dziedātāja katru dienu domājusi par Ati, viņš esot uzzinājis tikai pēc šova "O!kartes skatuve" otrās sezonas, kurā Sabīne piedalījās 2012. gadā, ierindojoties 3. vietā.

Vaicāta, kāpēc par savām attiecībām tik ilgi klusējusi, viņa teic, ka cilvēki ir dažādi: "Cilvēki mēdz būt ļauni un likt visādas ļaunās acis." Berezina neslēpj, ka arī viņai ir sanācis krist negatīvo interneta komentētāju nagos: "Šad tad, kad izlasu, pilnīgi raudāt gribas. Laikam veca palieku un kaut kā pie sirds dziļi ņemu. Tad es labāk domāju – labāk nevienam nezināt, pats laimīgāks būsi."

Prātojot, kā tagad korektāk Sabīni būtu uzrunāt, viņa teic, ka uz skatuves viņa paliekot tā pati Berezina, bet papīros – Geiba. "Es piekritu ņemt vīra uzvārdu, jo tas vīrietim ir arī pagodinājums."

Par Sabīnes Berezinas iepriekšējiem mīlas līkločiem vari lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!