Mīlestība ir sarežģīta, un diemžēl ne vienmēr laiks ir tās pusē. Jēdziens "pareizais cilvēks, nepareizais laiks" ir izplatīta dilemma. Cilvēks tik patīkams un simpātisks, bet apkārtējie apstākļi – nepielūdzami. Un tomēr: vai "neīstais brīdis" nav vienkāršs aizbildinājums, aiz kura slēpjas daudz nopietnākas problēmas?

Vai arī tev kādreiz ir šķitis, ka esi saticis īsto cilvēku, vienkārši nav bijis īstais brīdis, lai veidotu attiecības? Šo fenomenu pavisam bieži var redzēt arī filmās: starp diviem varoņiem valda acīmredzama mīlestības ķīmija, tomēr atrodas iemesls pēc iemesla, kādēļ viņu ceļi tā arī nesavijas.

Atrašanās šādā situācijā var būt mulsinoša, pat izraisīt trauksmi un radīt jautājumus, ko iesākt un kā to pareizi risināt. Kā zināt, ka tiešām tā ir īstā persona neīstajā laikā? Un, ja reiz pašlaik vienkārši nav īstais brīdis būt kopā, kad tas pienāks un vai vispār pienāks? Varbūt vienkārši par to neraizēties, ja jau reiz tagad nav lemts būt kopā?

Vai īstais cilvēks tiešām var atnākt neīstajā brīdī?

Kā skaidro Hakensakas Medicīnas skolas Psiholoģijas katedras psiholoģe un docente Tara Lallija, pavisam noteikti var gadīties, ka ideālais partneris uzrodas brīdī, kad visa uzmanība un enerģija vērsta uz citām lietām: izglītību, karjeru, ģimeni, veselību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!