Foto: Kadrs no video

Izcilais latviešu basketbolists, NBA "Celtics" zvaigzne Kristaps Porziņģis, pēc šķiršanās no influenceres Lauras Vizlas savu privāto dzīvi nav pametis novārtā – viņam ir draudzene. Pēc tam, kad marta sākumā Porziņģis parādījās kopā ar kādu izskatīgu tumšmati, fani šo meiteni ātri "atmaskoja" – tā ir Sūkija Hola, efektīgas ārienes īpašniece ar eksotiskām saknēm.

Porziņģis savas jaunās attiecības nav afišējis, un ļoti diskrēti šim jautājumam pieiet arī pati Sūkija Hola. Līdz ar to par viņu attiecību statusu grūti spriest – daiļava sportistam ir tikai draudzenīte vai kas vairāk? Taču jaunākie kadri apliecina, ka starp abiem tik tiešām ir attiecības.

Pirmo reiz publiskā vidē abi kopā tika manīti 1. martā mačā starp "Bruins" un "Golden Knights". Porziņģis ar izskatīgo dāmu spēli vēroja tribīnēs; klāt bija arī Kristapa draugs Žanis Peiners.

Kas zināms par pašu Sūkiju? Porziņģa faniem nebija vajadzīgs daudz laika, lai noskaidrotu skaistās tumšmates personību, jo internets ir daiļrunīgs un neko neaizmirst. Sūkijas Holas kairinošie attēli atrodami vairākās vietnēs, taču populārākajos sociālajos tīklos – "Instagram" un "TikTok" – jaunā dāma uzvedas visai noslēgti. Gan vienā, gan otrā vietnē viņai ir ļoti maz vēstījumu, tomēr sekotāju skaits proporcionāli iespaidīgs (tiktokā veseli 57 tūkstoši interesentu!)

@sookiehalll

♬ Dangerously In Love - Beyoncé

Sūkijas "TikTok" konts vairāk domāts ārienes izrādīšanai, savukārt "instagramā" viņas 14 000 sekotāju par privāto dzīvi var spriest no retiem un noslēpumainiem "storijiem". Tajos apmēram reizi pāris nedēļās parādās tikai pa kādai detaļai, kas saistīta ar Porziņģi.

Tā, piemēram, maija sākumā Sūkija bija nofotografējusi Porziņģa melnā retro mersedesa aizmuguri, bet pagājušajā nedēļā sekotājiem uzservēts brīdis, kad viņa ar sportistu kopā braukusi auto aizmugurē – Porziņģi var atpazīt gan pēc "Rolex" pulksteņa uz kreisās rokas, gan pēc bēšās bantītes uz labās rokas - abi šie aksesuāri bijuši redzami arī citos Kristapa kadros. Ne Sūkija, ne Kristaps nekad savos soctīklos nav parādījuši viens otra seju vai kopīgus prieka brīžus, bet abi viens otram seko "Instagram".

Ar ko tad nodarbojas Porziņģa draudzene? Saskaņā ar jaunietes pašas publiskoto informāciju – viņa rosās estētiskās medicīnas tūrisma jomā. Skaistumkopšanai ir liela loma arī pašas Sūkijas dzīvē – savos vēstījumos viņa regulāri redzama smalkos salonos, veicot dažādas procedūras. Tīri sievišķīgi viņai ļoti svarīgi ir mati. "Mans lielākais prieks ir būt daļai no kultūras, kurā matu veidošana katru dienu ir norma," viņa vēstīja kādā video no frizētavas.

Porziņģa faniem gana liela mīkla ir Sūkijas izcelsme – pati daiļava kā savu mītnes zemi norāda Kanādu, taču izskan minējumi, ka viņa nāk no Marokas. Marrākešas kadri dominē arī viņas "instagramā", taču Sūkija kopumā daudz ceļo – ir bildes gan no Parīzes, gan Ņujorkas, gan Bahamu salām. Kas zina, varbūt drīz parādīsies arī kadri no Latvijas.

Kā zināms, basketbolists vairākus gadus bija kopā ar latviešu meiteni Lauru Vizlu, taču 2023. gada otrajā pusē pāris izjuka. Vizla pēc tam sniedza interviju izdevumam "Santa", kurā klāstīja, ka neuztver šķiršanos kā traģēdiju.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!