Aplūko savu vīrieti, un noskaidro, kas tev viņa ķermenī vislabāk patīk, un uzzināsi, ko tu gribi jūsu intīmajās attiecībās. Vai esi to pateikusi arī viņam?
Seksa eksperti, kas strādājuši ar tūkstošiem sieviešu dažādos semināros, apgalvo, ka sievietes rakstura iezīmes nosaka, kura ķermeņa daļa vīrietī viņai patīk vairāk. Un otrādi, - atkarībā no sievietei tīkamākās vīrieša ķermeņa daļas, var spriest par viņas personību.

Ja tev patīk viņa krūtis/ vēders

Tas nozīmē, ka...
Tu esi pašapzinīga sieviete, kura zina, ko grib. Personīgajās attiecībās tu tiecies un veiksmīgi sasniedz savu mērķi, taču guļamistabā tu labprātāk pakļaujies vīrieša vadībai.

Ja tev patīk viņa kājas

Tas nozīmē, ka...
Tev patīk tavs ķermenis un visās situācijās tu esi pārliecināta par sevi. Tu esi pat nedaudz egocentriska, un diezgan augstās domās par savām seksuālajām prasmēm.

Ja tev patīk viņa mugura/ gurni

Tas nozīmē, ka...
Tu esi tieša, un ar kautrību tu neizcelies. Seksā tev ir vīrišķīga pieeja, jo tu fokusējies uz ķermeņa vizuālo pievilcību un baudas gūšanu.

Ja tev patīk viņa rokas

Tas nozīmē, ka...
Tev patīk, ka vīrietis rūpējas par tevi. Bieži ļaujies, lai tevi apkalpo. Tev ir tendence novērtēt vīriešus pēc viņu ķermeņa uzbūves un izskata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!