Koncentrējies seksam un neizvairies no tā.
Ja tev kāds pastāvīgi uzmācas ar seksu, bieži vien tu nevēlies par to neko ne dzirdēt, ne lasīt. Cilvēki ar vāju libido bieži vien novērš skatienu no kailuma, pikantām ainām televīzijas vai kinofilmās, vai arī pāršķir lappusi, ja gadās lasīt ko uzbudinošu. Nedari tā.

Beidz justies vainīga, sakot nē, un esi atvērta pozitīvam seksam. It tikpat viegli ar domām noskaņot sevi seksam kā ar vārdiem noskaņot sevi pret to. Jo biežāk lasīsi erotisku literatūru, jo vieglāk būs noskaņoties seksam.

Masturbē partnera klātbūtnē vai vienatnē. Pretēji izplatītajam mītam, masturbēšana, ja dzīvo kopā ar kādu, nemazina vēlmi pēc "īsta" seksa. Jo biežāk tu masturbēsi, jo vairāk tavs ķermenis pieradīs pie orgasmiem un tam radīsies vajadzība pēc regulāra seksa.

Piešķir seksam nozīmīgu vietu savā dzīvē. Ja tu no seksa izvairies vai arī tev tas neinteresē, tad visticamāk, ka tu ar to nemaz nenodarbojies. Lai cik dīvaini tas nebūtu, pat cilvēki ar spēcīgu dzimumdziņu dažkārt šaubās, vai vērts pūlēties, ja viņi ir pārguruši pēc smagas darba dienas.

Ievies paradumu papļāpāt un pēc tam mīlēties ar partneri pirms vakariņām un televizora ieslēgšanas. Vai, ja darbadienās stress tiešām ir pārāk liels, nedēļas nogalēs brokastojiet gultā un atvēliet šo laiku arī seksam.

Laiku pa laikam esi iniciatore seksā, pat ja tev tas nedaudz "jāuzspēlē". Ja tev ir spēcīga dzimumdziņa un tu esi tā, kas vienmēr prasa partnerim seksu, tu sāc uzskatīt sevi par "seksīgu" personu, bet partneri, kam vajadzība pēc seksa ir mazāka, par "mazāk seksīgu" cilvēku.

Tas ir tāpēc, ka seksa ierosināšana pati par sevi iedarbojas uzbudinoši. Tu pakļaujies šai vajadzībai, tu nespēj tai pretoties - nespējā kontrolēt sevi ir kaut kas ļoti pievilcīgs, kas var rosināt vājāku libido. Pat ja pēc tam sekojošais sekss nesagādā gaidīto apmierinājumu, tu būsi sasniegusi vismaz vienu no diviem mērķiem - tavs partneris ir sajūsmināts, ka tu vismaz esi mēģinājusi, vai, ja partneris atsaka, tad tu vari iejusties viņa ierastajā situācijā.

Nepiekrīti uzskatam, ka "visi ceļi ved uz dzimumaktu". Mēģiniet apmierināt viens otru orāli vai ar roku palīdzību. Parūpējies par to, lai ne vienmēr mīlēšanās beigtos ar dzimumaktu. Daudziem cilvēkiem (un īpaši sievietēm), lai sasniegtu orgasmu, nav obligāti nepieciešams dzimumakts, kas pat var šķist salīdzinoši garlaicīgs. Bet, ja sekss šķiet garlaicīgs, nav nekāds brīnums, ka cilvēks pēc tā nemaz nealkst.

Vispār, jo vieglāk tev ir sasniegt orgasmu, jo spēcīgāka ir tava dzimumdziņa. Un arī otrādi. Eksperimentē ar dažādiem orālā un manuālā seksa paņēmieniem, līdz esi izpētījusi visas orgasma sasniegšanas iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!