Foto: Shutterstock
Kopdzīves uzsākšana ar savu mīļoto cilvēku ir nopietns solis, kas likumsakarīgi ietver ne tikai prieku par jaunu pavērsienu savā dzīvē, bet arī dažādas sadzīviskas problēmas un izaicinājumus jūsu attiecībām.

Protams, nav vienotas receptes, kā šīs pārmaiņas savā dzīvē ieviest, izvairoties no absolūti visām grūtībām, tomēr izdevums „The Frisky" ir apkopojis pāris ieteikumu, kas nedaudz atvieglos šo pārmaiņu piedzīvošanu.

Ievies noteikumus!

Tu zini robežas, kuras nedrīksti pārkāpt saskarsmē ar savu mīļoto cilvēku, tomēr nu ir pienācis laiks ieviest īpašus noteikumus arī jūsu sadzīvē. Tie var ietvert atgādinājumu par tualetes poda vāka nolaišanu, netīro drēbju iemešanu veļas grozā, nevis uz grīdas, aizliegumu laist mājdzīvniekus gultā un daudz citu lietu.

Noteikumu galvenais uzdevums ir saglabāt romantisko dzirksteli, kā arī zināmu noslēpumainību jūsu starpā, tā ļaujot tev izvairīties no pārtapšanas nīgrā mājkalpotājā.

Iekārtojiet mājokli kopā!

Gan tad, ja ievācaties viens pie otra, gan uzsākat kopdzīvi jaunā miteklī, iekārtojiet to kopā! Tādējādi jūs ne tikai nostiprināsiet savstarpējo tuvību, bet arī radīsiet sajūtu, ka jaunā dzīvesvieta pieder jums abiem.

Sadaliet mājas darbus!

Ievācoties jaunajā mājvietā, jau laikus norunājiet, kādus mājas darbus katrs darīsiet. Tu vari uzņemties trauku mazgāšanu un putekļu slaucīšanu, kamēr vīrietis rūpējas par netīro veļu un atkritumu iznešanu.

Protams, mājas darbus nepatīk darīt nevienam, tomēr šādi jūs jutīsiet prieku par līdzvērtīgu darbošanos, kā arī izvairīsities no liekām ķildām.

Sadaliet finanses!

Jau pirms kopdzīves uzsākšanas izrunājiet visus jautājumus, ka skar naudu! Vai jums būs kopējs konts? Kā tiks sadalīti izdevumi? Kā ar apdrošināšanu?

Tāpat ieteicams laiku pa laikam pārbaudīt, vai finansiālajā ziņā esat līdzvērtīgi un kādam no jums nav naudas problēmas, par kurām otrs nezina, kā arī uzstādiet sev mērķi sakrāt naudu kādam kopīgam ceļojumam vai pirkumam, kas stiprinās jūsu sadarbību.

Izklaidējaties ārpus mājas!

Esot savā komforta zonā, nereti zūd vēlēšanās doties ārpus tās, iemainot ierastos, uz mājām pasūtītos ēdienus un iecienītākās filmas pret plašāku sabiedrību. Ņem vērā, ka tieši šī rutīna ir jebkuru attiecību slazds, padarot tās iepriekšparedzamas un garlaicīgas!

Ir ļoti svarīgi nezaudēt savu attiecību vitalitāti, ko rada vēlme atklāt ko jaunu pasaulē un sevī. Tāpēc dodaties uz kino, restorānu, mīļākās grupas koncertu un draugu ballītēm! Jaunas pieredzes dalīšana rada ciešākas attiecību saites un veicina intimitāti jūsu starpā.

Nezaudē savu privāto telpu!

Nav noslēpums, ka attiecības ar otru cilvēku, pirmām kārtām, balstās attiecībās ar sevi, tāpēc neatsakies no mirkļiem, ko pavadīt vienatnē un atceries, ka tavu skaistumkopšanas rituālu īstā vieta ir aiz slēgtām vannas istabas durvīm!

Var jau būt, ka esat tik saliedēti, ka it visu darāt kopā, tomēr, paturot savas vaksācijas metodes noslēpumā, tu ne tikai nezaudēsi savu sievišķību vīrieša acīs, bet arī gūsi laiku, ko pavadīt ar sevi.

Pavadiet laiku atsevišķi!

Izbaudiet kvalitatīvu laika pavadīšanu ar saviem draugiem un apkārtējiem cilvēkiem! Šādi jūs bagātināsit ne tikai savu personību, bet arī ikdienu un vēl vairāk novērtēsit laiku, ko varat pavadīt divvientulībā.

Neaizmirstiet par mīlestību!

Izrādiet viens otram savas jūtas, dāvinot ziedus un cepot kūkas vai velkot seksīgu apakšveļu! Attiecības nav raķešu zinātne, un ir zināms, ka tieši no maziem sīkumiem sastāv būtiskākās lietas, kas ļaus jums izvairīties no laulātu pensionāru ikdienas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!