Foto: PantherMedia/Scanpix
Vai esi skaitījis, cik reižu esi bijis iemīlējies? Nesen veiktā aptaujā noskaidrots, ka cilvēkus dzīves laikā patiesas romantiskas jūtas piemeklē vidēji divas reizes, vēstī portāls "Huffingtonpost".

Minētais apgalvojums iegūts, aptaujājot 2000 cilvēku un noskaidrojot viņu mīlas, kā arī seksuālās dzīves pieredzi. Tā rezultātā arī noskaidrots, ka katrs septītais cilvēks vismaz reizi dzīvē uzskatījis, ka partneris, ar kuru viņu dotajā brīdī vieno romantiskas attiecības, laika gaitā nekļūs par "dzīves lielo mīlu".

Savukārt 70 procentu no šiem cilvēkiem atzinuši, ka ar savu otro pusīti ir kopā tikai tāpēc, ka no viņu rokām izslīdējusi iespēja būt kopā ar cilvēku, kurš viņiem patiesībā šķiet īstais un vienīgais.

Tiesa, aptaujas rezultāti apliecina, ka attiecību esamība nebūt nav traucēklis jaunas otrās pusītes meklējumiem – 17 procenti cilvēku savu īsto mīlu sastapuši, vēl esot attiecībās ar iepriekšējo partneri.

Jāpiebilst, ka minētās aptaujas rezultāti ir pretrunā ar 2012. gadā veiktu aptauju, kurā piedalījās tikpat liels skaits respondentu, norādot, ka dzīvē patiesi iemīlējušies ir bijuši četras reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!