Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā izrādās, mīlas dzīve nemaz nav tik neparedzama. Pētnieki noskaidrojuši, ka sievietes dzīves laikā tiekas vidēji ar pieciem vīriešiem, kuri atbilst noteiktam psiholoģiskam raksturojumam. Tos apkopojis arī elitedaily.com.

Intelektuālais hipsteris

Visdrīzāk jūs saskriesities kādā kafejnīcā, kas piedāvā kafiju līdzi ņemšanai, viņam pasūtot karameļu macchiato, bet tev – melnu kafiju. Viņam mugurā būs pieguļoši džinsi, t-krekls ar provokatīvu uzrakstu, ādas jaka vai dīvains džemperis un interesanti apavi. 

Jūsu attiecības būs pilnas kaislīgu debašu par 19. gadsimta māksliniekiem un rakstniekiem, kā arī jūs apmeklēsit neparastus kino seansus. Viss šķitīs jauki līdz brīdim, kad pievilcīgais intelektuālis labos katru tavu gramatisko kļūdu un tu sapratīsi, ka nespēj zināšanās mēroties ar viņu, kā arī tev ne visai patīk viņa jaunatklātie mūziķi un to garadarbi.

Alfa tēviņš

Viņa kaislība pret fiziskām aktivitātēm un cīņu ar pretinieku redzama ne tikai labi trenētajā ķermenī, bet arī ikdienas saskarsmē ar līdzcilvēkiem. Viņš ir uzvarētājs un tāds grib justies ikvienā situācijā.
Jūsu ikdiena sastāv no skaļiem jokiem, sporta mačiem un aliņa iedzeršanas, kā arī viņš grib būt dominējošais guļamistabā.

Iespējams, ar alfa tēviņu viss varētu arī izdoties, ja vien viņš sievietes neuzlūkotu kā sportisku izaicinājumu un nedotos pie nākamās, tiklīdz viena ir iekarota un kļuvusi garlaicīga.

Sliktais zēns

Tava mamma par šo puisi tevi brīdināja jau pusaudzes vecumā. Visdrīzāk viņš pazudīs no tava redzesloka tikpat ātri, kā uzradās. Tomēr viņa rīcību attaisnos grēcīgi valdzinošais izskats un seksapīls, kā arī neziņa par to, ko sliktais puisis darīs nākamajā dienā un kādas būs jūsu attiecības jau pēc stundas.

Jaukais puisis

Viņš ir caurcaurēm džentelmenis, un ar katru durvju atvēršanu, rokas padošana, gulētiešanas un rīta īsziņas saņemšanu tu brīnies, kāpēc nesatikti viņu jau agrāk.

Pirmo reizi pa ilgiem laikiem atļaujies pasapņot par kāzu zvaniem un to, kā varētu izskatīties jūsu bērni... Līdz kādā brīdī saproti, ka šādas cukurvates attiecības tev ir par saldu, bet puisis – vienkārši par jauku.

Arī no labām lietām var nogurt.

Īstais un vienīgais

Kad sastapsi viņu, sapratīsi, kāpēc ne ar vienu no iepriekšējiem mīļotajiem nekas neizdevās. Un būsi par to pateicīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!