Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka sievietes ne vienmēr spēj laikus atbrīvoties no morālo un fizisko pašsajūtu graujošām attiecībām. Iemesli var būt dažādi, tomēr reizēm situācija tiek aptverta vien tad, kad ir jau par vēlu. Šai sakarā piedāvājam "Women's Health" apkopotās pazīmes, kas liecina par neveselīgām partnerattiecībām.

Tev ir sajūta, ka neko nespēj izdarīt pareizi

Tavs partneris tevi nemitīgi kritizē, kā rezultātā tu jūties apkaunota un pazemota gan viņa, gan savās, gan līdzcilvēku acīs.

Tavs iekšējais spēks ir zudis, un tu nespēj saprast, kur palikusi reiz tik dzīvespriecīgā un pašpārliecinātā sieviete, kāda reiz biji.

Viņa vēlmes un sajūtas vienmēr ir primārās

Jūsu starpā netiek risinātas sarunas, kurās tavs viedoklis tiktu uztverts ar nopietnību un cieņu. Tā vietā viss grozās ap partnera sajūtām, un pat tad, kad tu pamanies iestarpināt kādu vārdiņu par sevi, viņš veikli atgriežas pie savas dzīves apspriešanas.

Tu vairs nespēj baudīt kopīgos brīžus

Ik diena, kas pavadīta kopā ar partneri, šķiet kā nemitīgs kaujas lauks. Pat jaukos brīžos tu gaidi, kas būs tas, kas viņu neapmierinās un kā ar to tikt galā, nesaņemot kārtējo pārmetumu virkni.

Attiecības ar šo vīrieti ir kā laika bumba, bez tam – viņš rūpējas, lai tiktu kontrolēta tava pašsajūta, padarot tevi nelaimīgu un nožēlojamu.

Tu nejūties kā tu pati, esot viņam līdzās

Esot ar partneri, tu nejūties brīva paust savu viedokli. Tu it kā valkā masku, izliekoties citāda nekā esi patiesībā. Un tev ir sajūta, ka, ieraugot tavu patieso būtību, viņš tikai pasmiesies un paņirgāsies par to.

Tā rezultātā tu sevi vairs nepazīsti, un arī tavi tuvinieki un draugi pauduši raizes par pārmaiņām.

Tev ir sajūta, ka augt un attīstīties ir aizliegts

Ik reizi, kad vēlies palepoties ar sasniegumiem, prieks tiek iznīcināts jau saknē, partnerim tos kritizējot. Tāpat viņš tevi nekad neiedrošina un neiedvesmo jaunām virsotnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!