Foto: Shutterstock
Harmoniskas un mīlošas attiecības, protams, rada virkni pozitīvu sajūtu, tomēr arī būšanai vientuļnieces statusā reizēm ir savas priekšrocības. Šai sakarā piedāvājam septiņus iedvesmojošus ieteikumus, kā šovasar izbaudīt no attiecībām brīvu ikdienu!

Tavs laiks pieder tikai tev

Ja tevi aizrauj muļķīgi seriāli vai dāmu romāni un savam bijušajam vīrietim kautrējies atzīt šo vājību, nu vari pilnībā ļauties vilinājumam noskatīties vairākas sērijas pēc kārtas vai pēcpusdienu pavadīt ar jaunāko sieviešu bestselleru rokās.

Skaistumkopšanas rituāli

Ar matos ieziestu, īpatnējas izcelsmes masku vai eļļu un šķidro mālu kārtu uz sejas diezin vai būtu prāta darbs parādīties savam mīļotajam, bet nu brīvos brīžus vari izmantot pilnībā un veltīt laiku savām skaistumkopšanas procedūrām, neizpratnes pilnu jautājumu nepavadīta.

Iespēja tikties ar draudzenēm

Zināms, ka, esot attiecībās, mēs mazāk laika veltām saviem draugiem un tuviniekiem. Nu tu vari revanšēties, organizējot kopīgus filmu vakarus, kā arī apmeklējot draudzeņu iecienītās izklaides vietas un kopīgi brokastojot sestdienu rītos.

Neliela brīvības sajūta

Esot ar vīrieti, vienmēr rūpējamies par nevainojami gludām kājām un zīdainu ādu jebkurā diennakts laikā, bet, ja esi viena, vari atļauties vaksāciju veikt nedaudz retāk. Īpaši tad, ja dienu ieplānots pavadīt mājās.

Negaidītas iepazīšanās

Teju katra sieviete, esot attiecībās, vismaz reizi dzīvē ir jutusi nelielu nožēlas dūrienu pakrūtē par pievilcīgo vīrieti, kurš ir kādā draugu pasākumā, bet mūs pat īsti neinteresē, jo esam iemīlējušās savā partnerī.

Nu tu vari bez nožēlas un vainas apziņas uzsākt sarunu ar savu paziņu draugiem, kuri tev šķiet interesanti un valdzinoši.

Līdzekļu ietaupīšana

Ir zinātniski pierādīts, ka, esot attiecībās, sievietes tomēr tērē vairāk līdzekļu – jauna apakšveļa, smaržas, kopīgas izklaides un izbraucieni, dāvanas un skaistumkopšanas procedūras...

Nu tev, iespējams, beidzot izdosies sakrāt naudu ilgi kārotajam pirkumam, jo to ietaupīt būs vienkāršāk.

Atbrīvošanās no liekām ilūzijām

Ļoti iespējams, ka tavas iepriekšējās attiecības izjuka tāpēc, ka mīļotais nevēlējās tās ievirzīt nopietnākā gultnē. Nu tu esi brīva no ilūzijām un maldīgiem nākotnes plāniem, tāpēc vari veltīt enerģiju pašas mērķu realizēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!