Foto: Shutterstock
Ikviena sieviete laiku pa laikam jūt pētošus skatienus, tomēr, palūkojoties apkārt, šķiet, neviens taču neskatās! Kā izrādās, vīrieši tomēr ir izkopuši prasmi sevi interesējošas sievietes aplūkot, gluži nemanot. Populārākās un taktiskākās viltības apkopojis "Cosmopolitan".

1. Pieturot tev durvis, vīrietis ne tikai demonstrē īsta džentelmeņa manieres, bet arī rod lielisku iespēju nopētīt tevi no aizmugures.

2. Tev, kāpjot pa kāpnēm lejup, bet viņam, dodoties augšup, vīrietis nelaidīs garām iespēju aplūkot tavas kājas un novērtēt jaunos svārkus.

3. Kā izrādās, vīrieši spoguļos lūkojas tikpat bieži, cik sievietes, tikai viņus interesē nevis pašu atspulgs, bet gan iespēja slepus aplūkot tevi, atklāj "Cosmopolitan" aptaujātie vīrieši!

4. Ja reizēm labprāt dodies uz kādu bāru, lai ar draudzenēm papļāpātu pie kokteiļa glāzes, rēķinies, ka, jums esot pie letes, vīrieši izmantos iespēju jūs, neviena nemanīti, novērtēt.

5. Kā izrādās, arī vīrieši nereti spēj izmantot perifēro redzi – īpaši, ja, ejot pa ielu, viņu ceļu šķērso kāda patiesi izskatīga sieviete.

6. Esot sporta zālē, vīrieši reizēm vairāk uzmanības pievērš nevis savam treniņa plānam, bet gan sievietēm uz skrejceliņa - starp citu, tā ir lieliska iespēja iepazīties! Notver viņa skatienu un vēlāk lūdz palīdzību par kāda trenažiera darbības principu izskaidrošanu!

7. Sens kā pasaule ir vīriešu mēģinājums iepazīties un aplūkot interesējošo sievieti pludmalē, nemitīgi aizmetot volejbola bumbu vismaz pāris metru tālāk nekā vajadzētu, tai piezemējoties tev līdzās.

8. Tumšas saulesbrilles glābj daudzās situācijās. Arī tad, ja viņš vēlas paslēpt savu skatienu, reizē aplūkojot tevi.

9. Tāpat lieliska iespēja novērot sevi interesējošu sievieti vīrietim rodas veikalā, tev esot aizņemtai ar vajadzīgo produktu meklēšanu, bet viņam – tevis vērošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!