Foto: PantherMedia/Scanpix
Prātojumi, kā panākt pievilcīgā vīrieša, kurš nupat pagājis garām vai sastapts draugu rīkotā pasākumā, interesi, ne reiz vien nomācis daudzu sieviešu domas. Šai sakarā piedāvājam attiecību ekspertu sniegto informāciju par lietām, kuras vīrieši daiļā dzimuma pārstāvēs pamana nekavējoties un kas liek rasties interesei par konkrēto sievieti.

Tavi mati

Mati, to veselīgums un biezums, vīrieša zemapziņā saistās ar sievietes potenciālo auglību un spēju dot dzīvību veseliem mazuļiem, tā turpinot dzimtu.

Tavs smaids

Vīrieši no tiesas spēj efektīvi un turklāt teju nekavējoties noteikt, vai sievietes smaids, kas viņiem tiek veltīts, ir patiess vai uzspēlēts, liecina pētījumi.

Cilvēki tev apkārt

Liels draugu pulks vai, tieši otrādi, vienatne kavē vīriešus tuvoties sevi interesējošām sievietēm. Tā iemesls ir bailes no publiska atraidījuma un pazemojuma, kā arī konkrētas sarunas uzsākšanas. Par optimālo variantu vīrieši dažādās aptaujās norādījuši četru sieviešu kompāniju, lai tuvotos vienai no viņām.

Tava balss

Līdzīgi matu biezumam, arī sievietes balss (vēlams, lai tā būtu augstāka) saista vīriešus, dodot signālu par potenciālās partneres sievišķību, auglību un piemērotību partneres lomai. Savukārt zems balss tembrs rada neatkarīgas, spēcīgas un pat agresīvas sievietes tēlu.

Tavu gurnu un vidukļa apkārtmēru starpība

Jo izteiktāks ir tavs viduklis, jo pievilcīgāka šķitīsi vīriešiem pat tad, ja auguma parametri nemaz nav tik mazi. Galvenais ir vidukļa un gurnu apkārtmēru proporcija, kas rada smilšu pulksteņa siluetu. 

Tavs starojums

Starojoša āda vīriešiem saistās ar patīkamu un veselīgu personību. Savukārt pelēka un nespodra ādas krāsa liek domāt, ka esi nervoza, nogurusi un īgna, liecina aptaujas.

Mākslīgi uzlabojumi

Mākslīgas skropstas, nagi, mati… To visu vīrieši pamana un visbiežāk viņiem šie uzlabojumi, ja vien nav veikti gana gaumīgi, lai kļūtu teju nemanāmi, nepatīk.

Tavas acis

Lai gan valda uzskats, ka vīrieši sievietēs pamana vien krūšu un sēžamvietas izmērus, viņi patiesi pievērš uzmanību tavām acīm. Jo prasmīgāk izceltas ar kosmētiku un mirdzošākas tās būs, jo labāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!