Foto: PantherMedia/Scanpix
Kaut par to, kas vīriešiem patīk sievietēs, ir runāts krustām - šķērsām, un šķiet, ka neko jaunu šai jomā atklāt vairs nav iespējams, tomēr, pateicoties love.allwomenstalk.com veiktajam pētījumam, sastādījām sarakstu ar patiešām neparastām lietām, kas stipro dzimumu nespēj atstāt vienaldzīgu. Daudzas no tām vairumam sieviešu šķitīs dīvainas, kas kārtējo reizi pierāda - mēs tomēr dzīvojam uz dažādām planētām.

Bailes

Dīvaini, bet fakts, ka lielai daļai vīriešu patīk redzēt izbīli savas sirdsdāmas acīs. Tas tāpēc, ka šī ir lieliska iespēja apskaut, mierināt un sajusties kā cēlajam bruņiniekam, kurš atbrīvojis princesi no pūķa alas.

Dabiskums

Kaut gan vīriešiem patīk doties sabiedrībā un lepoties ar tevi, kad esi eleganti ģērbusies, ieveidojusi matus un veltījusi krietnu laiciņu, lai uzklātu nevainojamu make - up, izrādās, ka ne mazāk mīļa tu savam izredzētajam esi, tērpusies ērtās treniņbiksēs un ar izspūrušu matu ērkuli. Tavu atļaušanos viņa klātbūtnē būt dabiskai vīrietis vērtē kā īpašu uzticības apliecinājumu.

Brilles

Hmm... atceroties skolas laikus un "mīļās" iesaukas, ar ko zēni apveltīja klases briļļainās meitenes, fakts, ka daudziem vīriešiem patīk skatīt savu atspulgu mīļotās briļļu stiklos, šķiet visai dīvains. Tomēr brilles (it īpaši komplektā ar striktu biznesa stila kostīmiņu) vīriešos raisa fantāzijas par bargās kundzes tēmu. Labs iemesls, lai atteiktos no kontaktlēcām, vai ne?

Armijas stila apģērbs

Izrādās, ja es pietiekoši drosmīga, lai savā garderobē iekļautu armijas stila apģērbu ar kamuflāžas printu un agresīvām detaļām, tas vīriešus uzvedina uz domām, ka arī gultā tu varētu uzņemties vadošo lomu, kas vairumam šķiet ļoti uzbudinoši.

Vērot, kā tu uzklāj grimu

Tas, kā tu spoguļa priekšā koncentrējies un cik veikli, uzmanīgi un precīzi darbojies ar savu kosmētikas arsenālu, vīriešiem liek izbrīnā noelsties, jo vairumam stiprā dzimuma pārstāvju skaistumkopšanas līdzekļu klāsts aprobežojas ar zobu suku un skūšanas putām. Tāpēc nākošreiz neizraidi savu mīļoto aiz vannas istabas durvīm, bet augstsirdīgi ļauj vērot šo mazo izrādi.

Laba apetīte

Sen pagājušas dienas, kad sieviete romantiskās vakariņās aprobežojas tikai ar vīna glāzi, salātiem un desertu. Pēc vīriešu domām, ja sieviete ēd un dzer cik vien tīk, nevis uztraucas par to, ko par viņu padomās apkārtējie, tas liecina par viņas augsto pašapziņu. 

Akcents

Ja tu līdz šim centies runāt "pareizi", slēpjot savu akcentu, izrādās tas nebūt nav nepieciešams. Liela daļa vīriešu uzskata, ka akcents ir piemīlīga atšķirības zīme, jo piešķir sievietei "rozīnīti".

Strijas

Neslēp savas strijas no vīriešiem, it īpaši, ja tas ir tavs vīrs un jums ir bērni. Tā vien šķiet, ka strijas ir sieviešu žurnālu un kosmētikas ražotāju radīta iedomu problēma, jo vīriešiem šīs zīmes uz tava ķermeņa liek ar maigumu atcerēties, ka, neskatoties uz grūtībām, esi ļāvusies iznēsāt un dzemdēt viņa bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!