Foto: Shutterstock
Pirmie randiņi ir viens no skaistākajiem attiecību periodiem. Apburošā neveiklības sajūta, kas mijas teju ar eiforiju, saprotot, ka jūsu starpā patiešām veidojas kas nopietnāks. Šai sakarā asprātīgu randiņu apskatu piedāvā thrivingceleb.com, minot sievietēm raksturīgas lietas, ko piedzīvojam romantisku tikšanos laikā.

Ēdienkartes pārlūkošana

Vairums vīriešu, aplūkojot ēdienkarti, izvēlas ēdienu, kas viņus uzrunā, un to vienkārši pasūta. Savukārt sievietes ieslīgst mokošā analīzes procesā. Vai konkrētais ēdiens nav par dārgu? Ja es pasūtīšu burgeru ar ceptiem kartupeļiem, vai viņš domās, ka esmu ēdelīga nevīža, kas neseko līdzi slaidajai līnijai? Tie salāti izskatās tik gardi, bet vai no tiem jutīšos paēdusi…

Cenšanās būt stilīgai

Nav noslēpums, ka randiņos mēs izskatāmies krietni citādāk nekā mājās. Pat, ja tava garderobe lielākoties sastāv no t-krekliem ar jocīgām apdrukām un plēstajiem džinsiem, uz randiņu tu visdrīzāk dosies vienīgajā kleitiņā, kas atrodama skapī, un nāvējošās augstpapēžu kurpēs.

Raizes par to, ko teikt

Ir randiņi, kuros sarunas raisās pašas no sevis, cilvēkiem viegli atrodot tematus, par ko runāt. Bet reizēm ir nedaudz jāpiestrādā. Taču, cik daudz drīkst teikt? Ja nu viņš uzskata, ka esmu savādniece, ja atklāšu faktu, ka pirms kāda laika biju īpašniece pieciem kaķiem?

Zemūdens akmeņu meklēšana

Pat, ja apņemamies būt atvērtas un iecietīgas, pirmo reizi tiekoties ar vīrieti, mēs tik un tā ar rentgena staru cienīgu analīzi vērtēsim, kā viņš runā par savu ģimeni, cik kopti ir viņa nagi, vai viņš piemin ar naudu saistītus tematus biežāk nekā pieklājas… Un klusībā lūgsimies, lai nepiefiksētu nekādas brīdinošas pazīmes, kas liecinātu par jebkādām novirzēm no normas.

Izmisīga vairīšanās no klusuma

Klusums ir dīvains. Gandrīz tikpat dīvains kā steigā izmestās frāzes, izmisīgi cenšoties aizpildīt klusumu. Piemēram, tava bijušā vīrieša frizūras apspriešana. Kāda velna pēc tev to vispār vajadzēja pieminēt?!

Dzirkstelītes meklēšana

Iespējams, pie vainas ir muļķīgās romantiskās filmas un sieviešu romāni, taču, esot kopā ar vīrieti, mēs tiešām vēlamies sajust tos īpašos brīžus, dzirkstelīti, kņudēšanu vēderā…

Draugu informēšana

Mēs zinām, ka telefona lietošana vakariņu vai kokteiļu dzeršanas laikā un vispār randiņa gaitā kopumā ir nepieklājīga. Taču, ko iesākt, ja ļoti gribas informēt draudzenes par lielisko vakaru un to, cik izskatīgs ir tavs partneris? Labi, ka ir iespēja doties uz dāmistabu…

Laišanās lapās

Draudzene, kura pēkšņi jāglābj no krīzes situācijas, gados vecā radiniece, kura nokritusi pa kāpnēm… Kādi ir bijuši tavi aizbildinājumi, lai aizlaistos no slikta randiņa?

Smaidīšana

Mēs smaidām, kad meklējam tuvāko izeju. Smaidām, kad domājam, ka esam kopā ar vājprātīgo. Un smaidām, kad lieliski pavadām laiku.

Brīdinājuma signālu meklēšana

Lai kā mēs ceram, ka randiņa partneris būs saprātīgs un normāls vīrietis, tā gaitā tomēr lūkojamies pēc jebkādām pazīmēm, kas liecinātu par kādu novirzi no normas. Vai viņš regulāri citē iecienītāko rakstnieku? Lepojas ar zeķu kolekciju? Varbūt visā viņa dzīvoklī atrodamas mammas fotogrāfijas?

Cenšanās izklausīties pēc iespējas gudrākai

Lai atstātu iespaidu, mēs pēkšņi nez kāpēc cenšamies izlikties vairāk kompetentas atsevišķās jomās nekā esam patiesībā. Un reizēm viss beidzas ar to, ka paziņojam, ka Turcija ir blakus Madagaskarai. Cerams, viņam ir laba humora izjūta…

Kavēšana

Mēs kavējam tāpēc, lai neradītu iespaidu par izmisīgu vēlmi ātrāk satikt randiņa partneri, kā arī mūžīgā apģērbu trūkuma dēļ. Cik drēbju kārtas pirms došanās ārā no mājas pārvilki pēdējo reizi?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!