Foto: Publicitātes foto

Pandēmijas laikā 2022. gadā izjuka šķietami saskanīgā Grēviņu pāra deviņus gadus ilgusī laulība. Tajā dzimuši divi dēli. Tagad intervijā žurnālam "Ieva" Grēviņš vaļsirdīgi stāsta par iemeslu kopumu, kas pielika punktu viņa kopdzīvei ar Lauru Grēviņu.

Kā intervijā "Ievai" atklāj Toms, viņu gadījums bijis klasisks pandēmijas laika šķiršanās gadījums: "Mēs nevienā brīdī nebijām rēķinājušies, ka kādreiz varētu pienākt situācija, kad jāpavada vienam ar otru kopā 24 stundas "nonstopā". Tik vienkārši," saka viņš un piebilst, ka šādi noteikumi nebija viņiem pieņemami.

"Un vēl jau tas, ka bērnu ienākšana dzīvē vispār visu izjauc, sajauc un sagriež kājām gaisā, un ir ļoti jāmāk nepazaudēt pamatu zem kājām. Ja vēl virsū nāk kaut kas tāds, ka visa tava dzīve, kādu tu to pazini, ir beigusies, un tu stāvi visu dienu dārzā ar grāmatu rokā, kā tas bija man... Kad viss sagāja uz īso, sākām pārvērtēt vērtības. Tādos ekstrēmos apstākļos jau vienam ir grūti atrast to jēdzīgo naratīvu, kā vispār turpināt eksistēt, bet diviem kopā to atrast ir vēl grūtāk. Jā mēs nogurām viens no otra," intervijā klāsta Grēviņš.

Šobrīd viņš savus dēlus neredz katru dienu, un tas Tomu dara skumīgu. "Bet ir divas iespējas – sēdēt un skumt vai kaut ko darīt un iet uz priekšu. Es domāju, ir pilnīgi skaidrs, ko esmu izvēlējies," argumentē dīdžejs.

Vaicāts, vai viņam šobrīd ir attiecības ar kādu sievieti, Grēviņš atbild noslēpumaini – tādas viņam esot, taču "ne tās, par kurām tu domā". Savu privāto dzīvi viņš vēlas paturēt tikai sev.

Atgādinām, ka šovasar Grēviņš sabiedrībā tika manīts kopā ar režisori Lieni Laviņu.

Grēviņš savu divu bērnu māti, kulinārijas žurnālisti Lauru Skudrīti satika 2010. gadā, pēc trim gadiem abi apprecējās, sievai pieņemot Toma uzvārdu. Drīz pēc kāzām pasaulē nāca pāra pirmais dēls Everts un pēc trim gadiem arī Edvīns.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!