Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna 34 gadu vecumā kļuvusi par precētu sievu – māksliniece ar šo vēsti sestdienas vakarā padalījusies "Instagram" platformā. Kāzas notikušas 29. decembrī Kuldīgā.

Par to, ka tikusi bildināta un teikusi jāvārdu savam mīļotajam, Samanta ziņoja 1. septembrī. Nu, gada izskaņā, svinētas kāzas. Tā kā māksliniece jau labu laiku aizrāvusies ar Indiju un tās puses ezotēriku, arī viņas kāzās bija manāmi Indijas ietekmes akcenti un rituālus vadīja līgavas draugs, krišnaīts Uģis Kuģis. Taču kāzu kleita – itin klasiska un ar plīvuru. Arī līgavainis bija tērpies gaiši un svinīgi.

Dziedātāja publiskojusi foto un video no lielā dzīves pagrieziena. Mīlnieki izbaudījuši deju, un tās dziesmas vārdus Samanta atkārtojusi – "Tik laimīgs šai vietā/Ka Tu ļāvi man piedzimt vēlreiz!"

Samanta Tīna līdz šim nav atklājusi, kā sauc viņas mīļoto vīrieti – jau labu laiku māksliniece izvēlējusies savu privāto dzīvi neafišēt.

Šogad viņa atklāja, ka ar mīļoto iepazinusies 2022. gada rudenī pirms sev nozīmīgā ceļojuma uz Indiju. Māksliniece vēstīja, ka abi iepazinušies attālināti un pēc ilgākas sarakstes pirmo reizi satikušies Samantas koncertā. Vīrietis bijis gatavs bildinājumam jau drīz.

Samanta arīdzan atklāja, ka, uzsākot attiecības, viņai bija savi noteikumi. Viens no tiem – viņa bija kategoriski pret dzīvošanu kopā, kamēr viņa nav attiecīgajā statusā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!