Foto: Vida Press

Slavenā ielu modes ikona, modele Emīlija Ratjakovski nule Parīzē uz modes skatēm devās bez biksēm, bet tagad viņa atsakās pat no krekla. Par spīti tam, ka ārā laiciņš vējains. Viņa jau izsenis uzskatāma par "trendseteri", tātad varam gaidīt, ka mode staigāt bez krekla gūs plašāku vērienu.

"Delfi" vēstījām, ka slavenības un stila ikonas modes vārdā vairs nevalkā bikses (lasīt te), tagad ir pienācis laiks atteikties pat no krekla. Nē, tas nav jāaizstāj ar mini krekliņu, kas tuvāks veļai nekā apģērbam; krekls nav nepieciešams vispār.

Zīmola "Loewe" 2024. gada rudens/ziemas kolekcijas prezentācijā pirmās rindas zvaigžņu pulkam (mūziķim Farelam Viljamsam, influencerei Aleksai Čangai) pievienojās arī Emīlija Ratjakovski. Viņa, atbilstoši nerakstītajiem, bet obligātajiem noteikumiem, bija tērpusies "Loewe" jaunās kolekcijas komplektā – atpogātā tumši zilā bleizerī, melnos ādas šortos līdz ceļgaliem un kājās apāvusi smalkas, melnas siksniņkurpes. Gaumīgo komplektu papildināja zīmola "Squeeze" soma un dubultās kaķacs formas saulesbrilles.

Ratjakovski neaizpogātais bleizeris veikli atklāja sievietes vēderpresi, kā arī šortu meistarību, proti, to, ka tie valkājami arī kā svārki. Viņa ir viena no tām modes ikonām, kas apstiprina: šā gada galvenā modes tēma būs darba uniforma. Tas nav svarīgi, ka zīmuļsvārki un blūze ir totāli caurspīdīgi ("Saint Laurent"), vai ka izgriezums ir pārdroši dziļš ("Dior"), un, kā saka Ratjakovski, zem bleizera trūkst pat krekla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!