Foto: Shutterstock

Saulīte mūs beidzot lutina, un arī dzestrais ūdens nu jau kļūst vilinošāks un vilinošāks. Ja tomēr peldēt vēl nav lustes, glīts peldkostīms noteikti var radīt lielāku motivāciju doties atpūtā pie jūras vai ezera (ja ne peldēt, vismaz atpūsties!).

Mūsdienās patiesībā ir visai grūti nošķirt stilus – reizēm peldkostīms kļūst par ikdienā nēsājamu topiņu. Piemēram, kā raksta žurnāla "Elle" autore Medisone Reksroata, viņas mīļākais tops ir melns peldkostīms – nevar redzēt sviedru pleķīšus, labi pieguļ un izskatās stilīgi. Klāt pievelk džinsa šortus, sandales un aidā! Bet, ja tas par ekstrēmu, te būs daži peldkostīmu ieteikumi, kam pievērst uzmanību svelmainajās dienās.

Koķetais un sievišķīgais

Viens no šobrīd populārākajiem stiliem ir īpaši sievišķīgas detaļas apģērbā, aksesuāros, arī mājas dekoros. Piemēram, bantītes, mazi vai lieli volāni, mežģīnes, pērlītes, smalkas ziedu apdrukas. Pēc šādām niansēm var raudzīties arī peldkostīmos. Detaļas var būt ļoti vienkāršas un teju askētiskas vai ļoti pamanāmas un pat sablīvētas. Interesanti ir peldkostīmi ar nelieliem volāniem ap pleciem – piešķir svaigu odziņu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!