Foto: AP/Scanpix
Tiecoties aizkavēt pirmās novecošanas pazīmes, kā arī uzlabot savu ārējo tēlu, sievietes arvien biežāk izmanto dažādas kosmētiskas procedūras, nebaidoties arī no ķirurģiskas iejaukšanās. Šādu soli, sastopoties ar visai mokošām sekām, spērusi arī kāda 44 gadus veca sieviete no Anglijas, ievietojot sejā vaigu implantus, vēstī izdevums "Daily Mail".

Tiesa, papildu jauneklīgākam izskatam un gludākai ādai, sievietei nācies izjust arī spēcīgas sāpes, kuru dēļ bijis neiespējami pat smaidīt.

"Sāpes bija tik spēcīgas, ka nespēju pat lāgā kustināt seju. Nemitīgi jutu implantus zem savas ādas, un man šķita, ka kāds zem tās dzēš degošas cigaretes. Mana pašpārliecinātība bija zudusi, un speciālisti teica, ka stāvoklis var pasliktināties vēl vairāk. Atminoties to visu, vēlos, kaut nekad nebūtu ko tādu darījusi," kādā intervijā savos iespaidos dalījusies Džo.

No mokošajām sāpēm sievieti glābusi došanās uz īpašu plastiskās ķirurģijas centru, kas nodarbojas ar neveiksmīgu operāciju seku novēršanu.

"Raugoties Džo sejā, skaidri varēju redzēt implantu aprises. Āda izskatījās bumbuļaina, un bija redzams, ka implanti sagādā stipras sāpes.

No vaigiem tika izņemti milzīgi implantu gabali, bet to daļiņas bija izkaisītas arī citās sejas daļās. Tos nācās burtiski salasīt, bet pēc tam sejai tika veikta ādas savilkšanas procedūra.

Lai panāktu jauneklīgākas sejas efektu, Džo vaigos injicēju taukus no viņas pašas ķermeņa, kas ir labākais "filleru" veids, jo ķermenim pret sevis paša taukiem nerodas pretreakcija," savu pirmo tikšanos ar sievieti, kā arī implantu izņemšanas operāciju atminas centra vadošais ķirurgs.

Pēc sejas atjaunošanas operācijas Džo dzīve ir būtiski mainījusies, un sieviete ir apmierināta ar savu jauno izskatu.

"Jūtos fantastiski, un esmu sajūsmā par savu seju! Pēc mokošās implantu ievietošanas neticēju, ka reiz atkal spēšu izskatīties un justies tik labi, bet, pateicoties ārstu profesionalitātei, man tas ir izdevies! Esmu laimīga!" priecīgajos iespaidos dalījusies Džo,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!