Foto: DELFI
Jaunais gads ir iesācies ar jaunu elpu, idejām un pārdrošiem mērķiem. Lai atsvaidzinātu savu ikdienu, nebaidies izmēģināt arī skaistumkopšanas trikus, ko par īpaši aktuāliem šosezon pasludinājuši pasaules vadošie grima speciālisti un frizieri.

Košas un pamanāmas līnijas

Šis ir gads, kad drīksti nokrāsot plakstiņus košos toņos, veidojot līnijas, kas turpinās līdz uzacīm un deniņiem, neriskējot izskatīties pēc klauna. Vien atceries, ka līnijām jābūt ģeometriski precīzām un nevainojami uzvilktām – ēnas nedrīkst izsmērēties.

Iedegums visu gadu

Lai nebūtu jāgaida vasara un jāsadzīvo ar bālu un nespodru ādu, izmanto bronzeri, kas piešķirs iedegumu un mirdzumu tavai sejai, padarot to starojošāku.

Ej uz pilnu banku

Ja esi blondīne, nokrāso savus matus platīna blondus, izveidojot arī boba griezumu. Tā ir modes tendence numur viens šajā gadā!

Nebaidies no dramatisma

Ja līdz šim acis esi krāsojusi, velkot vien līnijas un uzkrāsojot skropstas, papildini grimu arī ar tumšām ēnām un mākslīgajām skropstām, apmeklējot saviesīgus pasākumus.

Pastelis un oranžais

Gan apģērbā, gan grimā šogad dominēs pasteļtoņi. Kombinē tos ar spilgti oranžu lūpu krāsu un iegūsti īpaši modernu un pamanāmu izskatu!

Izcel acis

Biezas uzacis turpina savu uzvaras gājienu, liekot skatieniem pievērsties arī tavām acīm. Nebaidies eksperimentēt, atrodot sev piemērotāko biezumu un uzacu formu!

Košas lūpas arī dienā

Lai gan šķiet, ka košas lūpu krāsas piestāv tikai vakariem un svinīgiem pasākumiem, tās drīksti krāsot arī ikdienā! Vien parūpējies, lai klājums būtu patiesi nevainojams!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!