Iestājoties karstajam laikam, nereti sastopamies ar grūtībām izvēlēties siltajai dienai piemērotu, tomēr reizē arī lietišķu un elegantu apģērbu, ko iespējams valkāt birojā. Šai sakarā glamour.com piedāvā noderīgus stila ieteikumus, kas atvieglos gan garderobes papildināšanu, gan ikdienas tērpu un aksesuāru saskaņošanu.

Viegla auduma kleita

Kleita ir kombinēšanas ziņā viens no ērtākajiem apģērba gabaliem, jo tai atliek vien piemeklēt aksesuārus. Tāpat tā novērsīs pārkaršanu īpaši siltās dienās. Vien atceries, ka birojam piemērota būs ceļgala garuma kleita ar ne pārāk dziļu dekoltē un vidēji garām piedurknēm.

Klasiski balti svārki

Zīda vai kokvilnas svārki baltā krāsā ir lieliski kombinējami ar dažādām blūzēm un topiem, kā arī nodrošinās gana lietišķu tēlu, kas piemērots ofisam.

Vienkārši t-krekli

Vienkrāsaini, īpaši, balti t-krekli ir "must have" lieta ikvienas sievietes skapī. Tiem vari pieskaņot praktiski visu un, pamainot aksesuārus, kā arī klāt pievilktos apģērbus, pēc vajadzības variēt arī ar stilu.

Brīvi krītošs bleizers

Ja birojā ir kondicionēts gaiss, tajā bieži vien nosalstam pēc atgriešanās no svelmē uzkarsušajām ielām. Lai no tā izvairītos, investē kvalitatīvā bleizerā, kas tevi sargās arī vējainākās dienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!