Iestājoties siltajam laikam, brīvdienas labprāt pavadām arī pludmalē. Šai sakarā neaizstājama ir ērta pludmales soma, kurā ievietot nepieciešamās lietas. Tomēr nereti, dodoties uz pludmali, grēkojam, iztiekot ar kādu no ikdienas somām. Lai saule un smiltis to nesabojātu, iedvesmojies no aktuālākajām tendencēm pludmales somu dizainā un reizi par visām reizēm investē aksesuārā, kas kalpos vairākas sezonas!

Koši ziedu raksti un apdrukas

Košas krāsas un sezonā aktuālie pasteļtoņi, kā arī apdrukas redzamas arī pludmales somu dizainā. Ja ikdienā savu garderobi veido ieturētos toņos, izmanto iespēju krāsas ieviest brīvdienu apģērbos, dodoties atpūsties!

Klasiski toņi un kontrasti

Līnijas, kontrasti un askētisks stils derēs tad, ja vēlies somu pieskaņot ikvienam tērpam, neraizējoties par krāsu un faktūru disonansi.

Mugursomas

Uzskats, ka mugursomas domātas vien bērniem, šosezon tiek pilnībā aizmirsts. Tās ir ne tikai ērtas, bet, variējot ar faktūru un krāsu gammām, vari panākt visdažādāko tēlu.

Ja ikdienā neaidies eksperimentēt, izvēlies etniskos un košos toņos ieturētu somu, bet, ja dod priekšroku klasiskām vērtībām - balta ādas soma būs pašā laikā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!