Foto: PantherMedia/Scanpix
Gadījumam, ja joprojām esi sava ideālā peldkostīma meklējumos, piedāvājam ekspertu ieteikumus, kā piemeklēt peldkostīmu atbilstoši sava auguma tipam. Uzzini, kā maskēt problēmzonas un izcelt skaisto sevī!

Ja tev ir kuplas krūtis

Sievietēm ar kuplām krūtīm teju visi peldkostīmi izskatās labi, tomēr lielākā problēma peldkostīma izvēlē ir patiesi ērta krūštura atrašana, kas ļaus bez satraukuma gan peldēties, gan izkustēties, nebaidoties par peldkostīma augšas noslīdēšanu.

Šai sakarā izvēlies peldkostīmu, kura augšdaļai ir rāvējslēdzējs – tas ļaus tev pašai izvēlēties, cik atklāti demonstrēt dekoltē. Noderīgi ir arī sporta krūšturiem līdzīgie peldkostīmi.

Ja krūtis izskatās pārāk lielas uz pārējā auguma fona, izvēlies viendaļīgu peldkostīmu, kura krūšu zona ir vienkrāsaina, savukārt pārējais peldkostīms – ieturēts košos rakstos.

Ērta alternatīva ir arī kopējie peldkostīmi ar V veida izgriezumu, kas vizuāli slaidina ķermeņa augšdaļu, neaizsedzot kārdinošo dekoltē pilnībā.

Tāpat krūšu atbalstam ieteicams meklēt krūšturi ar platāku apakšējo daļu un stingrām lencītēm, kas krūtis saturēs un piešķirs tām push – up efektu, neizskatoties vulgāri vai vecmodīgi.

Ja tev ir apaļš vēders

ja tava problēmzona ir vēders, tumši viendaļīgie peldkostīmi nav vienīgā alternatīva! Spēlējies ar krāsu kontrastiem, kas viduklim vizuāli liek izskatīties slaidākam vai arī lūkojies pēc peldkostīma ar paaugstinātas jostas vietas efektu - tas ķermenim piešķirs smilšu pulksteņa formu.

Tāpat vari izvēlēties šobrīd aktuālos krekliņa tipa peldkostīmus, kā arī ziedu rakstus un nelielus volānus, kas maskēs nepilnības.

Teju brīnumus darīs arī peldkostīmi ar korsetes siluetu, kas augumam vizuāli "atņem" pat piecus kilogramus!

Ja tev ir mazas krūtis

Lai vizuāli palielinātu nelielas krūtis, pirmkārt, izvēlies peldkostīmu ar iestrādātu push - up efektu un polsteriem.

Tāpat tavā labā darbosies kontrasti, liekot izcelties krūšu daļai uz pārējā peldkostīma fona, kā arī rišas un volāni, kas piešķirs papildu apjomu.

Izmēģini arī dziļu dekoltē, ja izvēlies kopējo peldkostīmu - tas dekoltē liks izskatīties kuplākam.

Ja tava figūra ir zēniska

Šaurus gurnus un neizteiksmīgu krūšu daļu vari veiksmīgi maskēt, izvēloties košas un stratēģiski izvietotas apdrukas, kā arī kontrastus - piemēram, tumšas krāsas līnija gurnu zonā padarīs tos apaļākus.

Tāpat vari izvēlēties kopējos peldkostīmus ar iegriezumiem sānos - tie ķermeņa līnijas padarīs vijīgākas un mazāk stūrainas.

Lieti noderēs arī kaleidoskopa tipa apdrukas, horizontālas līnijas, koši un smalki ziedu raksti un peldkostīmi ar platāku augšdaļu.

Ja tev ir apjomīgi gurni un pēcpuse

Lai mazinātu bumbiera formas izskatu, izvēlies peldkostīmus, kuru apakšējā daļa ir ieturēta mierīgos toņos vai pat melna.

Savukārt biksītēm noderēs dziļa izgriezuma fasoni, kas slaidinās arī augšstilbus.

Lai novērstu uzmanību no ķermeņa lejasdaļas, izvēlies peldkostīmu ar košu un pamanāmu dekoltē zonu, bet, ja par sēžamvietas izskatu jūties pavisam nepārliecināta, iegādājies peldkostīmu, kura biksītes papildina apliekami svārciņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!