Foto: Reuters/Scanpix
Gada siltajā sezonā ikdienā visbiežāk iztiekam ar dabisku grimu, neaizraujoties ar acu ēnu lietošanu un uzklājot vien skropstu tušu. Tā, starp citu, arī ir viena no šīs vasaras karstākajām grima aktualitātēm, tomēr, dodoties izklaidēties, vērts izmēģināt arī citas, ne mazāk aizraujošas, grima tendences acīm.

Dabiskums

Taupot laiku un ekstravagantāku izskatu atliekot īpašiem vakariem, izlīdzies ar minimumu - plakstiņus noklāj ar tonālo krēmu un vieglu kārtu pūdera, papildinot to ar maigu gaismu atstarojošu ēnu uzklāšanu un skropstu tušas pieskārienu.

Savukārt zem acīm, maskējot tumšos lokus, klāj konsīleri, kā arī parūpējies par sakoptām uzacīm!

Krāsu eksplozija

Drosmīgas līnijas, krāsu salikumi un spilgtas ēnas ir šīs vasaras must have tendence, ko noteikti vērts izmēģināt! teicamam koptēlam saskaņo košas ēnas ar apģērbā dominējošām krāsām, kā arī nebaidies klāt lillā ēnas, sapludinot tās ar oranžu līniju uz acs apakšējā plakstiņa!

Metāliskie toņi

Zelta un sudraba toņus šosezon vari izmantot gan acu ēnošanā, gan neparastāka lainera meklējumos. Ja apmeklē ballīti, nebaidies acis rotāt ar mirdzošiem akmentiņiem - tas skatienu padarīs mirdzošu!

Dūmakas un līnijas

Tumši dūmakainas acis vai izteiktas līnijas dažādos tumšos toņos ir klasiska vērtība. Ja krāso acis šādā tehnikā, parūpējies par izteiksmīgām uzacīm, lai tēls būtu pilnīgs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!