Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka vasarā gribam pēc iespējas mazāk laika tērēt ikdienas skaistumkopšanas procedūrām un grima uzklāšanai, reizē arī nezaudējot cīņu ar karstumu, kas liek notecēt rūpīgi klātajai kosmētikai un sataukoties vien pirms pāris stundām ieveidotajiem matiem. Šai sakarā iepazīsties ar glamour.com apkopotajiem padomiem, kas ļaus tev izskatīties lieliski visas dienas garumā, arī 30 grādu karstumā!

1. Sāc dienu ar mitrinošu un tonējošu krēmu, kam pievienots arī SPF filtrs, un pūdera uzklāšanu. Tas var būt gan BB krēms, gan spēcīgākas konsistences līdzeklis, vien parūpējies, lai ādas pamattonis būtu vienmērīgs, bet pūdera otiņa – pieejama jebkurā dienas laikā.

Tā varēsi atjaunot toni un novērst spīdumu no deguna, pieres, zoda, vaigu kauliem un matu līnijas, kas sataukojas un sasvīst visātrāk.

2. Investē matu kopšanas līdzeklī, kas tiem piešķir apjomu un mitrina, matus netaukojot.

Tev atliks to vien iepūst matos, noliecot galvu uz leju, sabužināt tos, un būsi gatava!

3. Izvēlies maiga toņa nagu laku, ja zini, ka gaidāma aizņemta nedēļa – košie toņi izbalēs un lobīsies, savukārt maigi rozā vai pat caurspīdīga nagu laka rokām piešķirs koptu izskatu visas nedēļas garumā, neliekot to atjaunot katru otro vakaru.

4. Lai mīkstinātu raupjus papēžus, ik vakaru uzklāj pēdām speciālu krēmu. Tas mīkstinās ādu un neliks tik bieži berzt tās ar pumeku, cīnoties ar veco, atmirušo ādu.

5. Lai iegūtu lokainus matus, pēc mazgāšanas ļauj tiem gandrīz izžūt, tad savij copē vai sapin bizē un atstāj uz nakti. No rīta būsi ieguvusi vieglas lokas, ko atliks vien nofiksēt.

6. Izmanto bronzeri vai pašiedeguma krēmu ar mirdzuma efektu, lai iegūtu tumšāku un starojošāku ādas toni, kas padarīs tavu tēlu veselīgāku un pievilcīgāku.

7. Lai izceltu vaigu kaulus, izveido asti, to nostiprinot vietā, kur sākas vaigu kauli, kā arī nedaudz uzkasot pakauša daļu.

8. Tā vietā, lai censtos uzklāt rūpīgu grimu, kas vēlāk vienkārši "nokusīs", izmanto lielisko vaigu sārtuma priekšrocību – starojoša un svaiga izskata nodrošināšanu.

9. Uzklāj to ar otiņu vai pirkstu galiem, ja izvēlies krēmveida līdzekli. Starp citu, lieliski noderēs arī koraļļu toņa lūpu krāsa.

10. Iegādājies skaistu vasaras cepuri – tā ne tikai pasargās tevi no saules, bet arī ļaus paslēpties "slikto matu dienās".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!