Foto: Reuters/Scanpix

Daudzas no mums apbrīno mūžīgi jaunās Holivudas aktrises un gribētu izskatīties tikpat labi, kā viņas. Lai saglabātu starojošu, jauneklīgu ādu arī pēc 30 gadu sliekšņa pārkāpšanas, aizņemies sejas kopšanas noslēpumus no iemīļotajām aktrisēm, ko apkopojis portāls living.msn.com.

Mitrinoša seruma lietošana

Pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas īpaša uzmanība ir jāpievērš lietotajai kosmētikai. Taču, kā norāda slavenību grima mākslinieki, tikpat svarīgi ir rūpēties arī par savas ādas veselību.

Lai tava sejas āda būtu skaista un mirdzoša, pirms kosmētikas bāzes uzklāšanas uzliec sev uz sejas mitrinošu serumu, kas ir bagātināts ar vitamīniem un ir lieliska alternatīva krēmīgajiem sejas mitrinātājiem.

Sejas maskas dziļākai mitrināšanai

Ja vēlies tikpat starojošu ādu, kā, piemēram, Keitai Blanšetai, iekļauj savā skaistumkopšanas arsenālā intensīvi mitrinošu sejas masku dziļai mitrināšanai. Šādas maskas atjauno un atpūtina ādu, padarot to starojošu, maigu un kristāltīru. Lai sasniegtu vislabāko efektu, ko šāda maska var sniegt, turi to ledusskapī un palutini  savu ādu pēc garās dienas.

Saules aizsagkrēms

Aktrises, kuras lepojas ar porcelāna baltu ādu, piemēram, Džesika Bīla, ikdienā lieto saules aizsargkrēmus. Kādēļ? Saule pāatrina ādas novecošanos, tādēļ strikts sauļošanās režīms nozīmē mazāk grumbu 40 gadu vecumā.

Tīra seja pirms miega

Kurai no mums nav gadījies pēc garas dienas iekrist gultā un aizmigt ar skropstu tušu uz acīm? Taču, zini, ka šādi veidojas tā saucamās vārnu kājiņas – grumbas zem acīm, kas parādās mīmikas ietekmē. Ņem vērā slavenību ieteikumus un vienmēr pirms gulētiešanas notīri no sejas meikapu.

Retinols

Holivudas aktrišu vidū ļoti iecienīti ir produkti, kuru sastāvā ir retinols. Ja vēlies, lai arī tava āda izskatās starojoša un svaiga, katru nakti pirms miega uzklāj uz sejas serumu, kurā ir retinols. Tas palielina ādā esošo kolagēnu daudzumu, kas uzlabo mūsu ādas elastību, mazina novecošanās pazīmes un labi mitrina ādu.

Sejas ādas pīlings

Viens no skaistuma noslēpumiem pēc 30 gadu sasniegšanas ir padziļināta ādas attīrīšana, tādēļ uzdāvini sev tūbiņu dziļi attīroša skrubja, ar ko atbrīvot ādas virskārtu no atmirušajām ādas šūnām.

Ādas pīlinga procedūra padara to mīkstu un maigu, sašaurina poras, uzlabo pigmentācijas plankumu izskatu, kā arī labi palīdz pret grumbiņu veidošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!