Foto: Shutterstock
Vairums sieviešu savu intīmo zonu kopšanu uztic profesionāļiem. Ja arī tu liekos matiņus labprātāk likvidē vaksēšanas meistares kabinetā, iepazīsties ar "Huffington's Post" apkopotajām lietām, kas pirms došanās uz salonu noteikti jāpaveic!

Nomazgājies īsi pirms vizītes

Protams, intīmo zonu dabiskā smarža nezudīs, tās nomazgājot. Tomēr tīra āda nenoliedzami smaržo patīkamāk nekā tad, ja duša baudīta vien pirms vairākām stundām.

Neaizmirsti par salvetēm

Mitrās salvetes vaksēšanas kabinetā nav novietotas nejaušības pēc – izmanto tās pirms procedūras sākuma papildus tīrībai.

Mīlēšanās pirms vaksācijas - tabu

Cieni higiēnas normas un savu meistari – mīlēšanos atliec uz laiku pēc vaksācijas veikšanas, nevis uz brīdi pirms došanās uz salonu!

Nedodies uz salonu menstruāciju laikā

Pirmkārt, menstruāciju laikā sāpes būs krietni spēcīgākas. Otrkārt, mēs pašas varam iedomāties, kas notiks, ja vaskam pieķersies tas, kam tur nevajadzētu atrasties.

Kontrolē matiņu garumu

Lai vaksāciju būtu vieglāk veikt un tā būtu efektīvāka, neļauj matiņiem ataugt garākiem par centimetru un būt īsākiem par pieciem milimetriem. Tas nodrošinās efektivitāti, mazāku ādas kairināšanu, kā arī īsāku un vieglāku darbu tavai meistarei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!