Foto: Scanpix
Izvēloties matu krāsu, mēs visbiežāk pieturamies pie jau pārbaudītām vērtībām. Tomēr, ja esi gatava eksperimentēt, izmēģini kādu no šī rudens aktualitātēm, ko piedāvā "ELLE".

Pelēkblondas šķipsnas

Savu uzvaras gājienu turpinot visam dabiskajam, ne tikai grimā, bet arī matu krāsu izvēlē aktuālas ir it kā saulē izbalējušas šķipsnas, blondajam tonim nemanāmi mijoties ar pelēko un pieļaujot arī nedaudz ataugušu matu sakņu efektu.

Medus brūnie toņi

Tikai tāpēc, ka vasara ir pagājusi, no saules noskūpstītā izskata nebūt nav jāatvadās. Ja tavi mati ir kādā no brūnajiem toņiem, atsvaidzini tos ar gaišākām, zeltainām šķipsnām ap acīm, zoda līniju un vaigu kauliem. Tas atdzīvinās seju, liekot šķietami mirdzēt arī ādai.

Sārtie vara toņi

Zemeņu, vara un citi rudie toņi šosezon ir īpaši aktuāli. Tie lieliski izskatīsies gan bālas, gan nedaudz tumšākas ādas īpašniecēm, izceļot acis un sejas vaibstus.

Kastaņbrūnais mirdzums

Tumši kastaņbrūni un pat melni mati ar riekstu krāsas apakštoni izskatīsies veselīgi, biezi un mirdzoši. Turklāt eksperti iesaka šo krāsu izvēlēties tad, ja tavs mērķis ir ataudzēt garākus un biezākus matus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!