Foto: All Over Press/Scanpix

Vīriešu stila apģērbs turas sieviešu modes tendenču topa augšgalā jau vairākas sezonas pēc kārtas. Bet, ja iepriekš it kā no sava puiša aizlienētu apģērbu savā garderobē atļāvās iekļaut tikai drosmīgākās stila pavēlnieces, tad tagad teju katras sievietes skapī var atrast "oversize" mēteli, "boyfriend" stila džinsus vai masīvus vīriešu stila apavus.

Šoreiz piedāvājam iepazīties ar žurnāla Woman’s Day stilistu padomiem un ieteikumiem "boyfriend" stila džinsu lietošanā.

Kam piestāv

Lai gan šāda modeļa džinsus var atrast katra sevi cienoša veikala plauktos, tomēr sev piestāvošu piegriezumu piemeklēt ir tikpat neiespējami kā atrast ideālu "bojfrendu". Protams, ja daba tevi apveltījusi ar garu, slaidu augumu, vari priecāties, jo tev piestāv praktiski jebkāda fasona bikses. Bet, ko iesākt tām dāmām, kurām nav tik ļoti paveicies? Ņem vērā, - ja esi maza auguma un apaļīga, tad "boyfriend" džinsi nebūs tavam augumam glaimojošākais modelis. Labāk netērē laiku velti – būs prātīgāk, ja pārslēgsi savu uzmanību uz citiem, mazāk kaprīziem bikšu modeļiem.

Kā nēsāt

Laimīgā diena ir klāt! Pieņemsim, ka pēc ilgstošiem sagatavošanas darbiem, veicot modes blogu un sieviešu žurnālu stila lapu izpēti, tev, izstaigājot pārdesmit veikalus, ir izdevies izpildīt neiespējamo misiju un atrast savus ideālos "boyfriend" džinsus. 

Nākamais solis – nevērīgi uzloki džinsu galus, it kā vēlreiz uzsverot, ka esi tos tikai aizņēmusies no sava drauga vai brāļa garderobes.

Mīnusi

Šim bikšu modelim nav gandrīz nekādu mīnusu, izņemot faktu, ka jebkuru sievieti tie vizuāli paplatinās un saīsinās viņas augumu. Tiesa gan, šīs "nelielās" nepilnības iespējams koriģēt, kombinējot konkrētā modeļa džinsus ar augstpapēžu laiviņām.

Plusi

To ir tik daudz, ka ne saskaitīt! "Boyfriend" stila bikses ir neticami ērtas – nekas nekur nevelk, negrauž un nespiež. Tās ir iespējams kombinēt ar teju visām tavā garderobē jau esošajām drēbēm, papildinot ar dažnedažāda stila apaviem un aksesuāriem. Un, galvenais – šī fasona biksēs tu izskatīsies nenoliedzami stilīgi un sezonai aktuāli.

Ar ko kombinēt

Ja plāno pavadīt brīvdienas pie dabas krūts, papildini "boyfriend" bikses ar spilgtām kedām un oversize T-krekliņu. Šāds salikums noteikti nepaliks bez ievērības, pat ja tu šādi ģērbusies tikai izvedīsi pastaigā suni vai dosies uz tuvējo veikalu pēc maizes.

Dodoties uz pirmo randiņu, kombinē šī piegriezuma džinsus ar vienkāršu, baltu topu, salikumā ar masīvu, metālisku kaklarotu un lakoniskām sudraba krāsas spicpurnu laiviņām. Šādā tēlā tu noteikti jutīsies ērti, un puisis noteikti novērtēs tavu nevainojamo stila izjūtu!

Kino, mājas viesības vai domino vakars draugu lokā? Izvēlies "boyfriend" džinsus un košu, apjomīgu džemperi – tas ir variants, kurš neliks vilties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!