Foto: Shutterstock
Ja joprojām lieto to pašu tonālo krēmu, ko izmantoji vasarā, pēc iespējas ātrāk pārstāj to darīt! Pirmkārt, tava āda, visticamāk, ir zaudējusi iedegumu un otrkārt, rudenīgais gaiss to ir padarījis sausāku un jutīgāku.

Lai izvēlētos jaunajai gada sezonai piemērotu līdzekli, pievērs uzmanību tā sastāvam un izvērtē, kādu sastāvdaļu kombinācija tavai ādai ir visatbilstošākā. 

Gadījumā, ja to vēl neesi atradusi, piedāvājam grima ekspertu apkopotos tonālos krēmus, kas šosezon ieguvuši augstāko novērtējumu un publicēti portālā "MSN Living". Iespējams, kāds no tiem noderēs arī tev!

Lancôme Teint Idole Ultra 24H

Kā izrādās, šo tonālo krēmu izmanto arī pievilcīgā aktrise Lupita Njogo. Tas ir viegls, neuzkrītošs un matējošs, kā arī pielāgojas ādai un nerada maskas efektu, bet gan vizuāli uzlabo tās izskatu.

Krēma vidējā cena ir 32 eiro.

Koh Gen Do Maifanshi Moisture Foundation

Šis krēms ir smagākas konsistences, kā arī pilda pūdera funkciju un satur džodžoba eļļu, kolagēnu un lielu daudzumu ūdens, tādējādi neradot ādas sausumu un bagātīgi mitrinot to.

Tāpat tas patiešām mazina poras un sedz defektus, reizē padarot ādu mirdzošāku.

Tā cena ir aptuveni 45 eiro.

MAC Cosmetics Face & Body Foundation

Kā izrādās, šo līdzekli izmanto vairums grima ekspertu, jo tonālais krēms maskē gan tumšos lokus, gan lieliski der gan sausai, gan ļoti taukainai sejas ādai un ir lietojams gan dienas, gan vakara grimam, variējot tā klājuma intensitātei.

Vidējā cena – 33 eiro.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Lai gan šī tonālā krēma cena ir visai liela, tas patiesi ir iztērētās naudas vērts, jo ļaus tev ietaupīt naudu, ko citādi būtu tērējusi konsīlerim. Turklāt, tas ne tikai maskē defektus, bet arī neizskatās uz ādas smagi un ir lieliski piemērots dienas grimam.

Cena – 45 eiro.

Jouer Matte Moisture Tint SPF 15

Ja grimu labprātāk uzklāj ar pirkstiem, nevis otu, tad vari izvēlēties šo līdzekli. Krēms aizsargā ādu no saules starojuma, kā arī tam ir daudz toņu, kas ļaus tev atrast ādai piemērotāko. Klājas viegli, turas ilgi un nerada spīduma efektu, apgalvo eksperti.

Dolce & Gabbana Perfect Reveal Lifting Foundation

Tonālais krēms, kas piemērots novecot sākušai ādai, jo satur ādu atjaunojošas vielas, kā arī teicami mitrina un baro to. Satur arī olīveļļu un vitamīnu B3, kas iedarbojas pret grumbām un novērš to veidošanos.

Cena – vidēji 50 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!