Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Laika trūkums, novecojuši krāsošanās paradumi, savas ādas pamattoņa nezināšana... Tās ir tikai dažas no problēmām, ar ko sastopas sievietes, ikdienā veidojot savu grimu. Šai sakarā realsimple.com piedāvā vizuālu pārvērtību piemērus un ekspertu ieteikumus, kā uzlabot savu izskatu, pārzinot vien dažus krāsošanās noteikumus.

Portāla veidotajā projektā piedalījās piecas sievietes, vispirms nofotografējoties savā ikdienas izskatā, kas iegūts, krāsojoties ar esošajām zināšanām, bet pēc tam iemūžinot sevi attēlos ar profesionāļu uzklātu grimu.

Iepazīsties ar ekspertu veikumu un gūsti iedvesmu arī tu!

Divu bērnu mamma Anu, 35 gadi – vēlas krāsoties, bet nezaudēt dabisku izskatu!


Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Divu bērnu māmiņas Anu ikdiena ir steidzīga, tāpēc laika, ko veltīt krāsošanās procesam nav daudz. Izmantota vien lūpu krāsa, kas kalpojusi arī par vaigu sārtumu, turklāt Anu nepārzināja savas ādas pamattoni un krāsas, kas tam piestāvētu.

Lai to labotu, grima ekspertes Anu sejai izmantoja zemes toņus, ar ēnām akcentējot acis un uzacis. Nokrāsoja skropstas ar ūdensizturīgu tušu, kā arī ietonēja vaigu kaulus ar bronzeri.

Rezultātā, izmantojot vien tonālo krēmu, matētas ēnas, ko viegli savā starpā pludināt, jaucot toņus, kā arī bronzeri un tušu, 15 minūtēs iegūts neuzbāzīgs grims.

Projektu vadītāja Elizabete, 34 gadi – vēlas izskatīties profesionālāk


Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Lai gan Elizabetes kosmētikas maciņā ir daudz un dažādu produktu, kuru klāsts nemitīgi tiek papildināts, sieviete kosmētiku nelieto teju nemaz, izmantojot vien tušu un pūderi, kā arī reizēm - lūpu krāsu. Tomēr, mainot darbu, sievietei nepieciešams padarīt izsmalcinātāku arī savu izskatu.

Lai to paveiktu, Elizabetei tika ierādītas acu ēnu uzklāšanas, kā arī to pamatbāzes lietošanas īpatnības, ierādot veiksmīgāko ēnu klāšanas virzienu un toņkārtas, kā arī informējot par lūpu krāsām, kas viņai piestāv. Nu, ar vieglu pūdera pieskārienu likvidējot sejas spīdumu, Elizabete ik dienas izskatās lieliski, iztiekot ar pavisam nelielu laika daudzumu, ko veltīt grima uzklāšanai.

Trīs meitu māmiņa Džesika, 35 gadi – kā uzkrāsoties ātri?


Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Dienas aizvadot bērnu audzināšanā un steigā uz darbu, Džesikai trūkst laika, lai izmēģinātu jaunas krāsošanās metodes un eksperimentētu ar grimu. Rezultātā jau gadiem ilgi Džesika krāsojas vienādi un nepārzina savas sejas priekšrocības un arī defektus.

Krāsojot sievieti, grima ekspertes Džesiku iepazīstināja ar laineri, iemācīja izcelt acis un lietot vaigu sārtumu, kā arī maskēt sejas defektus ar konsīleri.

Vecmāmiņa Klaudija, 61 gads – kā izvēlēties krāsas?


Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Divpadsmit mazbērnu vecmāmiņa Klaudija kosmētiku, kas viņai piestāvētu nav pratusi atrast jau kopš jaunības.

Lai to labotu, sievietei tika piemeklēts olīvu toņa ādai piemērots tonālais krēms un pūderis, kā arī ierādīts, kā ātri uzklāt acu ēnas. Rezultātā vecmāmiņa jūtas jaunāka, starojošāka un viennozīmīgi pievilcīgāka.

Digitālā mārketinga speciāliste Džesa, 27 gadi – kā izrauties no rutīnas?


Foto: Elinior Carucci/realsimple.com
Lai gan Džesa ik rītu krāsojas vismaz pusstundu, dienas gaitā sievietes grims izsmērējas, radot nevīžīgu efektu. Turklāt Džesa lieto vienus un tos pašus toņus gan ikdienā, gan vakara grimā.

Lai to novērstu, grima ekspertes mārketinga speciālisti apmācīja kosmētikas pamatbāzes uzklāšanā, kas noder gan acu, gan sejas grimam, nodrošinot tā noturību. Tāpat Džesa apguva trikus, kā dienas gaitā papildināt grimu, lai arī vakarā izskatītos nevainojami.

Atceries, ka ir svarīgi vispirms uzklāt sejas pamattoni, bet tikai pēc acu uzkrāsošanas izmantot konsīleri ādai zem tā, lai novērstu grima izsmērēšanos un tumšu loku veidošanos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!