Foto: PantherMedia/Scanpix
Karstajā laikā izteiksmīgs un pamatīgs grima slānis sejas ādai traucē elpot, kā arī neizskatās estētiski. Tomēr, lai novērstu ādas spīdēšanu un izskatu padarītu pievilcīgāku, kosmētika ir nepieciešama. Šai sakarā piedāvājam glamour.com apkopotos padomus, kas noderēs dienas grima uzklāšanā, panākot pievilcīgu, tomēr dabisku izskatu.

1. Pirmkārt, atceries, ka dabisks grims neietver izteiksmīgas acu kontūras vai košas lūpas. Ja vēlies panākt efektu, kas izskatītos tā, it kā tavai sejai kosmētikas nebūtu vispār, investē kvalitatīvos līdzekļos, kas pildīs savas funkcijas, lieki neizceļoties.

2. Zini savu toni! Ja esi bālas ādas īpašniece, izvēlies persiku vai maigi rozā toņa vaigu sārtumu un lūpu spīdumu, savukārt, ja tavai ādai ir olīvu nokrāsa, izvēlies krēmīgos un bēšos toņus.

3. Lai lūpas izskatītos labi ne tikai ar lūpu spīdumu vai higiēnisko lūpu krāsu, bet arī košu pomādi, laiku pa laikam attīri tās no vecajām šūnām ar vieglu skrubi!

4. Pievērs uzmanību kvalitatīva konsīlera iegādei! Tam ne tikai jāmaskē ādas nepilnības, bet arī jāsaplūst ar tās toni!

5. Tavas acis var izskatīties skaistas arī bez bagātīga ēnu un skropstu tušas klājuma. Parūpējies par sakoptām uzacīm un viegli nokrāso augšējās skropstas ar kuplinošu tušu, uzmanoties, lai skropstas nesaķep!

6. Ja iespējams, neizmanto tonālo krēmu! Tā vietā uz problēmzonām uzklāj konsīleri, bet uz vaigiem – sārtumu, ļaujot ādai elpot un dabiski mirdzēt!

7. Pirms izvēlies dabisku grimu, jau laikus rūpējies par ādu to mitrinot, barojot un atbrīvojot no atmirušajām šūnām – rezultātā tavai sejai vienkārši nebūs nepieciešama kosmētika!

8. Lai pārveidotu dienas grimu uz vakaram pieskaņotu tēlu – izvēlies košu lūpu krāsu! Tās uzklāšanai vajadzēs veltīt mazāk laika, tomēr izskats būs gana elegants!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!