Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka dodoties pēc nepieciešajamiem kosmētikas līdzekļiem, dekoratīvās un kopjošās kosmētikas arsenāla papildināšanai, nereti nākas šķirties gluži vai no veselas bagātības. Šai sakarā piedāvājam skaistumkopšanas ekspertu, kā arī pašu pieredzē balstītus ieteikumus, kas ļaus ietaupīt naudu, iegādājoties visu sievietei tik nepieciešamo!

Investē daudzfunkcionālos produktos

Lai nodrošinātos ar nepieciešamo skaistumkopšanas produktu klāstu, tev nebūt nav jāiegādājas miljoniem līdzekļu. Piemēram, vazelīns kalpos ne tikai lūpu mitrināšanai kā aizsargājošs un barojošs balzams, bet arī lieti noderēs pēdu ādas mīkstināšanai un kosmētikas notīrīšanai no acu zonas.

Tāpat arī zīdaiņiem paredzēto talku vari izmantot sausā šampūna vietā, tam efektīvi atbrīvojot matus no izdalītajām eļļām un uz brīdi atsvaidzinot to izskatu. Savukārt matu kondicionieris darbosies tikpat efektīvi kā skūšanās putas, mīkstinot un mitrinot ādu.

Foto: Shutterstock

Neļaujies zīmolu radītajām ilūzijām

Pētījumos atklāts, ka vairums kosmētikas produktu, kas pārstāv cenu ziņā pieejamākus un zīmola ziņā mazāk pazīstamus skaistumkopšanas līdzekļus, satur tās pašas vielas, ko populāru zīmolu produkti par dārgākām cenām. Tātad, ja saturs ir viens, kāpēc maksāt par iepakojumu un nosaukumu? Pirms iegādājies produktu, rūpīgi iepazīsties ar tā sastāvu!

Foto: Shutterstock

Izmanto akcijas un par pirkumiem uzkrāto naudu

Bieži vien, iegādājoties vienu skaistumkopšanas produktu, ir iespējams dāvanā saņemt otru vai iegūt bezmaksas paraudziņus, kā arī citus bonusus. Interesējies par iespējām ietaupīt, kā arī neaizmirsti pārliecināties par klienta kartē uzkrātajiem punktiem, kas jāiztērē konkrētā laika termiņā!

Foto: Shutterstock

Zini, kur lūkoties

Lielākajā daļā gadījumu, veikalos acu augstumā tiek novietoti dārgākie produkti, savukārt grūtāk pamanāmās un sarežģītāk aizsniedzamās vietās – to lētākās alternatīvas. Ņem vērā šo triku un, iegādājoties kosmētiku, kā arī mājsaimniecības preces, neaizmirsti rūpīgi izpētīt visu piedāvājumu!

Foto: Shutterstock

Iegādājies lielos tilpumus

Ja esi pārliecināta, ka konkrētā dušas želeja tavai ādai sniedz vispatīkamākās sajūtas, vai arī jau krietnu laiku lieto vienu un to pašu kondicionieri, ko neplāno mainīt, iegādājies šīs preces lielākos tilpumos, tā ieekonomējot līdzekļus. Savukārt, ja vēlies tikai izmēģināt kādu jaunu produktu, lūkojies pēc paraudziņiem vai vismaz iegādājies pēc iespējas mazāku tilpumu kārotā skaistumkopšanas produkta!

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!