Foto: Publicitātes foto
Festivālu vasara Latvijā rit pilnā sparā, ik nedēļas nogali dažādās pilsētās notiekot neskaitāmiem brīvdabas pasākumiem. Lai pārvērstu tos par īstiem svētkiem, vērts padomāt ne tikai par pilnvērtīgu dažādo pasākumu programmas izbaudīšanu, bet arī sava tēla veidošanu. Atļaujoties uzvilkt ko košāku un drosmīgāku nekā ikdienā, arī konkrētajam notikumam būs krietni īpašāka "garša".

Šai sakarā pārlūkojām vietējo un ārvalstu interneta veikalu piedāvājumu, gūstot iedvesmu un idejas, kā piešķirt savam izskatam kādu īpašu rozīnīti.

Nebaidies no sezonas tendencēm - spilgtām apdrukām un bārkstīm, izvēlies krāšņus rakstus un neordinārus piegriezumus, pamanāmus aksesuārus un atļaujies eksperimentēt! Tāpat papildini tēlu ar praktisku somiņu, kurā ielikt visu nepeiciešamo, gumijas zābaku pāri siltām kājām, kā arī ūdensnecaurlaidīgu jaku un cepuri, kas paslēps matus gadījumā, ja to izmazgāšanai un ieveidošanai nebūs laika.

Ikdienā tu, visticamāk, šādā tēlā posties nevarēsi, tāpēc nedēļas nogales ir īstais laiks, lai baudītu brīvdomību un bezrūpību.

Lūk, stila ogas, kas mūs uzrunāja visvairāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!