Tuvojoties gada nogalei, ierasts iepazīties ar dažādiem lietu, vietu, cilvēku, viņu panākumu un citiem informatīva rakstura apskatiem, kuros iekļauti aizvadītā gada spilgtākie notikumi, tendences, atgadījumi, misēkļi utt.

Modes un stila pasaulē šādi apkopojumi tiek veidoti, medijiem informējot sabiedrību gan par stila ekspertu atzītākajiem tērpiem, gan lielākajiem modes misēkļiem un neveiksmēm, ar ko izcēlušās slavenības.

Tāpat uzmanību izpelnās pamanāmākie šovbiznesa un augstāko sabiedrības aprindu pārstāvji, kuri publiskos pasākumos parādījušies īpaši oriģinālā ietērpā.

Lūk, arī Cosmopolitan izveidojis tematisku tērpu apskatu, apkopojot aizvadītā gada krāšņākos un kailākos mirkļus, ko Holivudas slavenības un citas Amerikas šovbiznesa zvaigznes piedzīvojušas uz sarkanā pasākuma dažādās balvu pasniegšanas ceremonijās un citos saviesīgos pasākumos!

Jāpiebilst, ka vairums slavenību gan vienlaikus ierindojušās arī dažādos sliktāk ģērbto slavenību sarakstos. Aplūkojot dāmu fotogrāfijas, patiesi atliek vien secināt, ka ne vienmēr mazāk ir vairāk...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!