Foto: Publicitātes attēli

Jau šonedēļ, no 24. līdz 28. oktobrim, norisināsies 27. Rīgas modes nedēļa, kura saskaņā ar starptautiskiem standartiem būs veltīta nākošā gada pavasara-vasaras modei. Jau otro sezonu dizaineri, kas piedalās Rīgas modes nedēļā, sekojot pasaules tendencei "see now, buy now", 30. un 31. oktobrī nodrošinās ekskluzīvu iespēju iegādāties tērpus no tikko uz skatuves redzētajām kolekcijām.

Pēdējo gadu laikā pasaulē ir attīstījusies tendence modes dizaineriem piedāvāt savus jaunākos radītos tērpus pārdošanai uzreiz pēc demonstrēšanas modes nedēļās, nevis kā tas ir vispārēji pieņemts, kad pavasara-vasaras sezonas tērpi nonāk veikalos tikai nākošā gada ziemas beigās. Starptautiskajā apritē šī prakse saucas "see now, buy now" (tulkojumā no angļu valodas – "redzu tagad, pērku tagad"). Arī Rīgas modes nedēļas dalībnieki, līdzīgi kā jau iepriekšējā sezonā, vienojoties "pop-up" pasākumā, piedāvās ekskluzīvo iespēju iegādāties jaunāko kolekciju tērpus savos veikalos vai studijās uzreiz pēc modes nedēļas – 30. un 31. oktobrī:

"Anna Led": Berga Bazārs, Dzirnavu iela 84
"AntiStar": A. Pumpura iela 3
"Bulichev": Z.A. Meierovica bulv. 4
"Katya Katya": salons "6.septembris", Mucenieku iela 7
Natālija Jansone: Jāņa iela 3
"Nóló" : t/c Spice, Lielirbes 29, un t/c Galerija Centrs, Audēju 16
"One Wolf": Lāčplēša iela 10-4
"QooQoo": Martas iela 8

Savukārt veikalā "BOLD Concept Store", kas atrodas Baznīcas ielā 18a, varēs iegādāties dizaineru Atis Artemjevs, "Dace Bahmann" un "KULT" 2018. gada pavasara-vasaras tērpus. Klienti, kurus uzrunās modes zīmola "Talented" skatē redzētie tērpi, tos varēs iegādāties jau modes skates laikā online veikalā līdz pat 3. novembrim.

Arī bērnu modes zīmoli "Paade Mode" (Silmaču iela 4) un "Aristocrat Kids" (Vagonu iela 23) nodrošinās ekskluzīvu iespēju interesentiem veikt iepriekšpasūtījumus modes skatē redzētajam bērnu apģērbam.

To, kas sagaidāms no šīs Rīgas modes nedēļas, meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!