Foto: Reuters/Scanpix

Pāris stundas prasmīga friziera krēslā ļaus aizmirst par krunciņām ap acīm un gadu skaitli pasē. Tomēr ar griezumu viss nebeidzas, tādēļ ņem vērā arī padomus, cik bieži tos mazgāt un vasarā parūpējies par matu mitrināšanu.

Universālais "slavenību" griezums


Izvēle ļaut matiem sniegties līdz pleciem, ir iecienīta slavenību vidū un ne velti. Šāds griezums maigi ierāmē seju un plāniem matiem piešķir apjoma efektu. Ļauj frizierim izfilēt matu galus, arī tas piešķirs jauneklīgu skatu.

View this post on Instagram

A post shared by ShortHair | CabeloCurto (@meucabelocurto) on Dec 2, 2018 at 4:08pm PST

Pareizais ponijs

Šim matu griezumam nav jāpaliek pamatskolas bilžu albumā, pareiza garuma "čolka" zibenīgi aizslaucīs pāris gadus. Biezs matu vilnis ierāmēs seju un pievērsīs uzmanību tavām acīm. Tikai ielāgo, ka pārāk īss ponijs var panākt pretēju efektu. Un jārēķinās, ka ik rītu pāris minūtes jāvelta ponija ieveidošanai – aizmirsti par apaļo ķemmi, ar to izveidosi ko burbulim līdzīgu, kas padarīs tevi vecāku. Tā vietā iepūt matos veidošanas līdzekli un izfēno poniju taisnu.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Terlaeken (@lauraterlaeken) on Jul 5, 2019 at 11:16am PDT

Dabiskas cirtas

Piešķir matu taisnotājam brīvdienas un ļauj matiem vaļu. Tikai savaldi tos ar mitrinošām eļļām, lai cirtas nepūkotos. Droši eksperimentē ar matu lentām un bantēm, kas ir šī gada hīts.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Loutar (@janethevagabond) on Jul 12, 2019 at 1:23am PDT

Celiņš pa vidu

Panākumu atslēga ir nepāršķirt matus precīzi pa vidu, jo tā iegūsi nedabīgu izskatu. Tā vietā mērķē nedaudz uz sāniem. Un izmanto nevis ķemmi, bet pāršķir matus ar pirkstiem. Dienas laikā centies matus nebužināt ar pirkstiem, tas tos tikai sataukos.

View this post on Instagram

A post shared by Yavuz Akgüç Studio (@yavuzakguc) on Jan 11, 2019 at 8:05am PST

Stilīgs karē griezums

Īsāki mati automātiski piešķir pārliecinātāku un jaunāku izskatu. Šāda frizūra ieskaus žokļa līniju un liks uzreiz lūkoties tavās acīs. Papildu rotaļīgumu piešķirs izfilētas šķipsnas uzacu apvidū.

View this post on Instagram

A post shared by ELIANA CHAMOUN (@elianach_hair) on Jul 11, 2019 at 4:52am PDT

Drosmīgais "pixie"

Esi nobriedusi kardinālām pārmaiņām? Tad izvēlies roķīgo "pixie" griezumu, kur dominē asimetrija. Ieveidošana nesagādās grūtības un tu viennozīmīgi izcelsies pūlī. Lai piešķirtu apjomu un tie neizskatītos pēc ķiveres, iezied plaukstās matu vasku vai veidošanas pastu un kārtīgi sabužini matus.

View this post on Instagram

A post shared by Eileen Ege Friseure (@eileenegefriseure) on Jul 12, 2019 at 1:55am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!