Foto: instagram.com/stephaniewaxberg/karinastylediaries/sincerelyjules
Kad jūnijs, tad parasti saule, vasarīgs apģērbs un atpūta pie ūdens, ne tā? Šķiet, ka šis gads būs izņēmums… Neskatoties uz to, ka pirmo vasaras mēnesi sagaidām ar siltu lietutiņu un dažubrīd drēgnākām stundām, centīsimies neķert kreņķi – mēģināsim ar savu garderobi pievilināt saulīti!

Lai gan daudzas dāmas kleitās, apbruņojušās ar siltākiem audumiem un biezākām zeķubiksēm, staigā visu cauru gadu, tieši vasaras mēneši ir to populārākā sezona. Iemesls ir gan parasti tveicīgie laikapstākļi, kad domu par džinsām negribas pat ielaist galvā, gan arī kaudze saviesīgo pasākumu – sākot no izlaidumiem un dārza ballītēm, beidzot ar kāzu svinību apmeklējumu un romantiskiem randiņiem dabā. Visiem pasākumiem kleitas piestāvēs nu ļoti labi, taču – kura krāsa, apdruka un piegriezums katram pasākumam būs vispiemērotākais, vizuālā tēla stiliste Krista Timze skaidrojusi šajā rakstā.

Kas interesanti, šogad iedvesma mēneša modēm iet roku rokā ar vienu no stilīgākajiem gada notikumiem – Rīgas modes nedēļu. Pasākuma laikā vairāk nekā 15 vadošie Latvijas modes dizaineri prezentē savas kolekcijas, tostarp arī bērnu apģērbus, savukārt goda viesu statusā iecelti zīmoli no Uzbekistānas un Igaunijas. Iespējams, tieši šajās modes skatēs atrādīts kaut kas tavai gaumei tuvs – ja palaidi garām aktuālos atskatus, ielūkojies šeit.

Varbūt ir laiks pamēģināt savā garderobē ieviest kādu no 2022. gada modes tendencēm? Tad nenošausi greizi ar mikro žaketēm, zemās jostasvietas biksēm, spīdumiem un spilgtām somām! Zemāk esam apkopojuši interesantus tērpu un aksesuāru variantus, no kuriem vari izvēlēties sev piemērotāko.

Cerībā uz saulainu mēnesi, lai tev skaists jūnijs!


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!