Foto: Vida Press

Jaunā stila ikona, "old money" tendences spožākais spīdeklis Sofija Ričija Graindža pēc savām grandiozajām kāzām (kur viesi bija tērpušies eleganti melnā) ir kļuvusi par daudzu sieviešu iedvesmas avotu. Viņas padomiem, pat kā ieveidot nu jau teju leģendāro copīti, klausa miljoni. Bet tikmēr frizieri un trihologi gan "TikTok", gan citviet brīdina par šīs idejas kaitīgumu.

Vairāk nekā 22 miljonus reižu noskatīts un ar 2,9 miljoniem "patīk" atzīmēts ir Sofijas Riči Graindžas video ar pamācību "TikTok", kā tikt pie šī nenoliedzami pievilcīgā matu sakārtojuma. Video sākas ar piebildi, ka viņa nupat esot izkāpusi no dušas un šī ir "ideāla iespēja" faniem parādīt frizūras aizkulises. Balerīnu stila copīti viņa veido jau gadiem un pārliecināta, ka esot izmēģinājusi gandrīz visus matu kopšanai paredzētos produktus, un kā profesionāle priekšroku dodot matu eļļai, losjonam un matu maskai.

@sofiarichiegrainge
leek lazy girl bun 🫶🏼
♬ original sound - Sofia Richie Grainge


"Slapji mati labāk nostiprināsies," viņa stāsta, ka mitrums palīdz frizūrai kļūt tik stingrai kā "ķiverei" un vienlaikus nebūt lipīgai un cietai.

@abbeyyung One of my favorite hairstyles to look at, but one of my least favorite for damage 😭 #sofiarichie #sofiarichiehairstyle #sofiarichiebun #hairbreakage #protectivehairstyles ♬ original sound - Abbey Yung


Tieši matu mitrums nepatīk matu kopšanas speciālistiem, kuri turpat "TikTok" brīdina, ka mitri mati ir trausli.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!