Foto: Publicitātes foto

Aktrise Megana Foksa, runājot ar savu jauno stilu, savdabīgi pajokojusi, ka viņa neesot "kaut kāda piepūšamā ukraiņu seksa lelle", bet gan superdārgā lelle no Japānas. Apzinoties, ka kara noziegumi ir arī seksuālas dabas, šis neiejūtīgais, nepiemērotais komentārs pārsteidzis pat pašas uzticamos fanus.

Filmas "Transformeri" zvaigzne Megana Foksa pagājušajā nedēļā nonāca sabiedrības uzmanības lokā neglaimojošā rakursā, proti, virāla kļuva kāda viņas fotogrāfija un paraksts pie tās.

Ballītē uzņemtajā attēlā aktrise pozē ar savu līgavaini, mūziķi Machine Gun Kelly, dziedātāju Teilori Sviftu un viņas mīļoto Trevisu Kelsu. Foksa ar pirkstiem demonstrē miera simboliku, jauno matu krāsu un Pamelas Andersones stila copi. Faniem norādot, ka aktrise šajā kadrā esot knapi atpazīstama, Foksa "Instagram" publicēja vienu un to pašu attēlu, bet no diviem dažādiem rakursiem. "Ak, Dievs, cilvēki... Es nemaz neizskatos tik dažādi. Izrādās, ka tā bija tikai ēnaina mobilā telefona bilde, kurā izskatos pēc ukraiņu piepūšamās lelles. Lai gan īstenībā es izskatos kā viena no tām superdārgajām silikona seksa lellēm, kuras var dabūt tikai Japānā," vēstīja viņa.

Foto: Publicitātes foto

Ilgi nebija jāgaida, kad aktrises ierakstu sāka pārpludināt komentāru jūra ar atziņu, ka atsauce uz ukraiņiem ir neiejūtīga un ļoti aizskaroša. Kāda viņas sekotāja rakstīja: "Ļoti nepieklājīgi, ka tu tā runā par ukraiņu sievietēm, kā tu pati sevi demonstrē." Foksa komentāram arī atbildēja: "Mīļais Dievs! Tas NAV tas, ko domāju. Ukraiņu sievietes ir seksīgas un manā iztēlē tādas būtu arī piepūšamās seksa lelles. Ļaujiet taču meitenei pajokot!"

"Bezgaumīgs komentārs par Ukrainu," acīmredzamo apstiprināja vēl kāds Foksas sekotājs, "vienīgā lētā lieta te ir tava prastā mērķēšana uz ukraiņiem, kuri cenšas karā izdzīvot. Pretīgi!"

"Izskatās, ka ksenofobija pret austrumeiropiešiem Holivudā joprojām ir aktuāla," rakstīja vēl kāds. "Tas ir tik neiejūtīgi, ņemot vērā situāciju valstī. Seksuālie noziegumi ir izplatīti kara noziegumi, un tas šo joku padara vēl nepiemērotāku."

Atradušies pat tik uzticami fani, kuri mudinājuši aktrisi neklausīties skauģu teiktajā un attaisnojuši viņu, sakot, ka atsauce uz Ukrainu neesot domāta tautas komentēšanai. "Sveiki, esmu ukrainiete un es tevi mīlu jau kopš transformeru laikiem. Mūsu sievietes ir ļoti skaistas, bet vairumam nav nekā kopīga ar prostitūciju vai "OnlyFans" un viņas strādā parastus mazapmaksātus darbus. Tagad esam karā un mums ir grūtāk kā jebkad. Lūdzu, izņemiet no vēstījuma vārdu "ukrainis"," ukrainiete rekomendēja Foksai formulēt savu vēstījumu citādāk.

Vērts piebilst, ka Foksa jau gadiem ilgi ir Holivudā sastopamās sieviešu nīšanas upuris un ir minējusi, ka "cilvēki nespēj novērtēt neko vairāk kā tikai manu izskatu". Tādēļ sevis salīdzināšana ar piepūšamo lelli varētu šķist kā ironisks joks, tomēr tas tāpat neattaisno konkrētas tautības pieminēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!