Foto: Robertssilavs/TikTok

Vai spēj iedomāties Donu "Eirovīzijas" priekšnesumā ar blondiem gariem matiem? Vai varbūt ar melniem īsiem? Vai ar ierasto "pliko plešku", kas ieeļļota ar olīveļļu? Kā būtu ar visiem trīs matu sakārtojumiem vienā priekšnesumā? Dons atbild uz tiktokera Roberta Silava priekšlikumu, proti, kā salabot priekšnesumu?! Smieklīgā video viņš iziet cauri visam scenārijam, kas, kā spriež komentētāji, Latvijai varētu atnest pat uzvaru!

10. februārī savā "TikTok" kontā Roberts Silavs ievietoja video, klāt rakstot : "Man patīk Dona "Eirovīzijas" dziesma, bet priekšnesumu var uzlabot!" Tajā viņš spriež, ka lielajai "Eirovīzijai" nepietiks vien ar Dona dziedāšanu, stāvēšanu un apsēšanos.

"Eiropai tas ir vienkārši plikpaurains pusmūža vīrietis. Nav slikti! Man patīk Dons, man patīk dziesma, bet šis ir mans priekšlikums Dona "Eirovīzijas" priekšnesumam." Video šobrīd skatīts jau 22 tūkstošu reižu.

@robertssilavs Labojam Dona Eirovīzijas priekšnesumu (PART 1) #latviantiktok #joks #silavs #eurovision2024 Dons - Hollow ir lieliska dziesma, bet, lai tiktu Eurovision finālā, pie priekšnesuma ir nedaudz jāpiestrādā @Dons ♬ original sound - Roberts Silavs

Scenārijs ir visai līdzīgs Marijas Naumovas 2002. gada priekšnesumam, kura laikā viņa atbrīvojās no drēbēm. Dons nepārģērbsies, bet mainīs parūkas: "Dons iznāk, plīvo lokaini, gari princešu mati. Eiropa domā, kas ir šis garmatainais blondīns? Viņš apsēžas uz krēsla (atstājam klasisko Dona horeogrāfiju), viņš norauj blondo parūku un zem tās ir īsāki melni Elvisa Preslija stila mati. Wooow! Pieceļas no krēsla un nākamajā piedziedājumā norauj arī šo parūku, un mēs redzam pļešku. Šajā brīdī Eiropa pirmo reizi redz, kāds ir Dona patiesais izskats."

Kad dziesmai palikušas pēdējās 30 sekundes, viņš uzvelk melnas gaismu bļoķējošas brilles un pieiet pie ķeblīša, uz kura stāv pirmā spieduma extra virgin olīveļļa un pamatīgā kārtā ieeļļo savu galvu. Tad visi lielās "Eirovīzijas" prožektori tiek pagriezti pret viņa galvu, un pļeška izgaismo arēnu. Apžilbinot ikvienu!"

Dons atnes tiktokerim 62 tūkstošus skatījumu

Tā kā Silava video saņēma daudzskaitlīgus skatītāju sajūsmas vārdus, Dons nespēja uz to nereaģēt, tāpēc pats rakstīja tiktokerim instagramā: "Eu, Robert!" Tālākais jau seko jaunākā "TikTok" video rullītī, kurā viņš parādās savā "Eirovīzijas" zilajā kostīmā un realizē Silava scenāriju dzīvē.

Tajā Dons mikrofona vietā izmanto zobupastas tūbiņu, dzied kā blondīns, pēc tam to norauj un atrāda melno īso matu sakārtojumu. Lai gan video publicēts tikai ļoti neilgu laiku, tas jau "uzspridzinājis" internetu, komentētāji ir stāvā sajūsmā. Nu atliek vien gaidīt mēģinājuma otro video, kurā Dons testēs pēdējo – savu dabisko – frizūru un noskaidros, kas apžilbina vairāk – ieziesta ar olīveļļu vai sviestu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!