Foto: Vida Press

Ja vēlies noraudzīties uz to, kā vīrietis raud un gandrīz vemj no stresa – "Netflix" piedāvā savu jaunāko hitu. Saskaņā ar neoficiāliem datiem, kopš pirmajām piecām epizodēm "Squid Game: The Challenge" ir ieņēmis "Netflix" topu augšgalu daudzās valstīs. Tomēr ne viss ir tik gludi: dalībnieki draud iesūdzēt tiesā "Netflix" par nervu bojājumiem un hipotermiju, turklāt izskan bažas, ka patiesībā šovs nav nemaz tik patiess, kā varētu šķist.

Pēc Dienvidkorejas drāmas "Squid Game" globālajiem panākumiem 2021. gadā, "Netflix" nolēma seriālu par alkatības briesmām pārvērst realitātes šovā.

Tolaik seriālā tika atspoguļots stāsts par 456 spēlētājiem, kuri visi bija nonākuši lielās finansiālās grūtībās, riskējot ar savu dzīvību, viņi nolēma spēlēt virkni nāvējošu bērnu spēļu ar iespēju laimēt lielu naudas balvu. Atšķirībā no "Squid Game" seriāla, šajā realitātes šovā, bez šaubām, nav nāvējošu elementu, taču nav pārsteidzošs fakts, ka naudas dēļ īsti cilvēki (ne tikai aktieri) ir gatavi būt diezgan nežēlīgi un nepatīkami. Tā sauktās alianses tiek nodotas, viltība tiek atalgota un ģimenes attiecības tiek pārbaudītas.

Realitātes šovā "Squid Game: The Challenge" piedalījās 456 dalībnieki (galvenokārt no ASV un Apvienotās Karalistes), viņi sacentās savā starpā, lai iegūtu 4,56 miljonus ASV dolāru lielo balvu, kas, kā sola veidotāji, izmainīs uzvarētāja dzīvi. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!