Foto: Shutterstock
Vairāk un biežāk nekā jebkad iepriekš, cilvēki vēlas, lai pār viņiem dominē gigantiska izmēra sieviete. Jau ar 2022. gada nogali soctīklos intensīvi tiek meklēti video, kur cilvēks ekrānā ir milzu izmērā (parasti – sieviete) un tur rokās kaut ko miniatūru (parasti – vīrieti).
@97heaven I love this trend 🧚‍♀️ #agiantwoman #babyguinness ♬ A giant woman - Pink


Diezin vai tā ir nejaušība un sakritība, ka milžu meklējumi ar vārdu "gigantess" ir kļuvuši par šogad meklētāko fetišu. Tiešsaistes satura izplatītāju, uzņēmuma "Clips4Sale" dati liecina, ka "gigantess" bijis pirmajā vietā pasaulē pēc meklētākā fetiša vienuma, trešā ienesīgākā kategorija pārdotā satura vidū. Trešajā pozīcijā, jo aizvien nepārspēti ir klasiskie fetiši kā bondāža un kutināšana. Popularitātes lēciens, tāpat kā tēma, ir gigantisks – 2003. gadā milzeņu saturs neiekļuva pat vietnes Top 50, taču kopš 2017. gada pabijis Top 20 un šogad ir līderos.

Gigantiskajiem milzeņiem ir dažādas formas. Bieži tās atspoguļo ne tikai ideju, ka sieviete ir izmēros ārkārtīgi iespaidīga, bet arī vīrieti, kurš ir niecīgs un mazītiņš. Tik neliels, ka sieviete var viņu paņemt rokās, aprīt nesakošļājot un sabradāt kā kukaini. Vieniem patīk ideja par spēcīgas, visu varošas sievietes pielūgšanu, citi dod priekšroku idejai par vīrieša iznīcināšanu. Neatkarīgi no specifikas, abi iekrīt žanrā, kur mājo sievietes, kuras dominē pār vīrieti.

Kāpēc kļuvis populārs tieši tagad un vai tas ir "TikTok" saturs? Gigantiskās sievietes it kā uzkāpj uz kameras, spēlējas ar miniatūrām vīriešu lellēm... Lai gan sākotnējā ideja ne vienmēr ir bijis fetišs, vienmēr atradīsies kāds, kas to par tādu padarīs. Video, kas ir bijis naivs un ne-seksualizēts tendences atspoguļojums, atradīsies vīriešu komentāri, kuri sievietes dēvē par dievietēm un uzsver, ka vēlas būt maziņi. Vai citi pajokojuši, ka šie ir kā uz fetišu pavērti ieejas vārti: "Labāk neko manī nemodināt!"

@starrysighh a giant woman! #fairyvibes #agiantwoman #fyp #trending #foryoupage #foryou #audio #ChevyEVSongContest #YellowstoneTV #twitter #over21 #fakebody #giant #manifesting #333 #witch #follow #like #instagram #explore #explorepage ♬ A giant woman - Pink


Protams, milzenes milzu kājas neaug tikai "TikTok". Kopš 2020. gada dažādu, ar lielajām sievietēm saistītu filmu skaits, ir vairāk nekā četrkāršojies un palielinājies skaits arī klipiem, kur dominē sievietes un otras personas bezspēcība. Lai gan dominēšanas izrādīšanai var izmantot fiziskus ierobežojumus (virves, roku dzelži un tamlīdzīgi), sāpes un pazemojumus, milžu ideja ekspluatē zināmu bērnišķīgu pasaku fantāziju. Un milzene ļauj padevīgiem vīriešiem piedzīvot galīgo bezspēcības formu.

Šī fetiša nozīme ir daudzveidīga. Atspoguļo sievietes vēlmi kļūt par milzi, vīrietim kļūt par kaut ko miniatūru. Laikā, kad mainās priekšstati par vīrišķību un sievišķību, kad mainījusies dzimumu dinamikas izpausme, ir cilvēki, kuri sapņo par sieviešu dominēšanu ne tikai seksuālā vai garīgā, bet arī fiziskā izmēra ziņā. Ar piezīmi, ka aiz šī konkrētā fetiša nav realitātes, transformācija ir iespējama tikai ar viedtālruņa palīdzību. Tāpat kā liela daļa no mūsu seksualitātes šobrīd, – tā pastāv tikai tiešsaistē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!