Foto: Publicitātes foto
Jau Ziemassvētku laikā cilvēki Latvijā un pasaulē dāvināja vai cerēja zem eglītes saņemt "Stanley" gigantiska izmēra termokrūzi. Veikalos par aptuveni 50 eiro iegādājamās krūzes tālākpārdošanas cena sasniedz pat absurdus 350 un pat 29 tūkstošus eiro. Bet par jauno, rozā krāsas "Galentine's Collection" krūzi cilvēki veikalā pat saplūcas. "Stanley" krūze ir kļuvusi par tādu kā vienkāršo ļaužu Stenlija kausu.
@staytunednbc Why are the 100 year old #StanleyCups suddenly going #viral? ♬ original sound - staytunednbc

Gluži kā tāds Ziemassvētku brīnums ir zīmola "Stanley" "Quencher" krūzes popularitātes straujais pieaugums. Nē, šai krūzei nepiemīt maģiskas kvalitātes, kā, piemēram, ūdens pārvēršana vīnā vai pašizmazgāšanās funkcija. Drīzāk varētu šķist, ka krūzes gigantiskais izmērs varētu atturēt no vēlmes to iegādāties. Nekā! Tālākpārdošanas vietnē "StockX" šo krūzi kāds ir tirgojis pat par 29 tūkstošiem eiro, pieticīgākie – par 350, lai gan krūzes pārdošanas cena ir aptuveni 50 eiro.

@victoria_robino_26 #fyp #fypシ゚viral #target #targetfinds #stanleycup #stanley #stanleytarget #valentinesday #stanleyvalentinesday ♬ original sound - Victoria Robino


Gada pirmajā dienā "Stanley" prezentēja jaunu modeli speciāli Valentīna dienai.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!