Foto: Freyathegoldengoddess/TikTok
Mēs visi esam redzējuši tos video ar smieklīgām sejas izteiksmēm, kad mazulis pirmo reizi iekožas citronā vai nogaršo kaut ko saldu. Bet kā būtu ar astoņgadīgu meitenīti, kura pirmo reizi bauda "fast food" jeb ātrās uzkodas? Ar ekstāzes sejas izteiksmēm viņa iemanto savas 15 minūtes slavas!

Kādas tiktokeres Samantas Fosas publicētajā video redzams, kā viņas astoņus gadus vecā meita Freja automašīnā bauda Kalifornijas ātrās ēdināšanas tīkla "In-N-Out Burger" burgeru. Spriežot pēc bērna reakcijas, garšas kārpiņas ir sasniegušas augstāko līmeni. Viņu kopīgajā kontā @freyathegoldengoddess šis video kopš tā publicēšanas 8. novembrī ir guvis vairāk nekā 11 miljonus skatījumu.

Videoklipa sākumā redzams, kā Freja iekožas burgerī, atmet galvu atpakaļ un pēc vairāku sekunžu ilgas klusēšanas, ieplestām acīm un ar pilnu muti lūdz mammai nākamreiz sagādāt viņai "dubulto, dubulto, dubulto". Aizverot acis pilnīgā svētlaimē, viņa sita pa automašīnas rokas balstu, it kā vārdi nevarētu izteikt eiforiju, ko viņa tajā brīdī piedzīvo.

@freyathegoldengoddess Lifetime foodie 🤭 #foodie #innout #fyp ♬ original sound - FreyaTheGoldenGoddess


Videoklipa komentāru sadaļā vairāk nekā 16 000 cilvēku dalījās pārdomās par meitenītes aizraušanos ar ēdienu.

"Esmu noskatījies šo video jau piekto reizi un katru reizi smējos vēl vairāk," komentēja kāds "TikTok" lietotājs.

"Es pilnībā saprotu šo laimi!" rakstīja cits tiktokeris.

"Kāpēc šī nav reklāma?" komentēja kāds, uz ko saņēma atbildi: "Es neēdu "fast food", bet pat es vēlos šo burgeri pēc iespējas ātrāk nogaršot!"

"Gardēži ir vislaimīgākie cilvēki uz zemes!" izteicās kāds cits video noskatītājs.

Frejas sejas izteiksmju popularitāte ar to neapstājās

Pēc tam, kad Frejas sajūsma par burgeriem sāka izpelnīties popularitāti platformā, viņas mamma Samanta publicēja vēl kādu video, kurā meitenīte pirmo reizi ēd picu un ir ekstāzē.

Un atkal pirmās video sekundes ir klusums, Freja iekožas ananasu un siera picā, uz kuras pa virsu ir uzklāta pesto kārta, vien īsi nosaka: "Mmm!" un nomet savu dakšiņu uz galda. Kad viņas mamma vaicā, vai ir kāda problēma, Freja pikti atbild: "Kāda ir mana problēma? Tā pica ir tik laba!"

@freyathegoldengoddess Repost 😂 #fypシ #foodie #modpizza ♬ original sound - FreyaTheGoldenGoddess


Lai gan pie Frejas publicētajiem videoklipiem ir tūkstošiem pozitīvu komentāru, ir arī cilvēki, kas pauž bažas, nodēvējot to par neveselīgu domāšanu un saucot nogaršotos ēdienus par atkritumiem.

"Jums vajadzētu ļaut man izbaudīt šos burgerus un picas," Freja saka 17. novembra videoklipā. Lai pierādītu, ka viņa ir aktīvs bērns, viņa demonstrē savu "Apple Watch". Citos videoklipos viņa redzama, izmantojot skrejceliņu un dejojot vienradža tērpā.

Izbaudīsim ēdienu tāpat kā Freja, izbaudīsim katru kumosu un priecāsimies, kā mūsu garšas kārpiņas dejo mutē. Tas noteikti padarīs dzīvi laimīgāku un, maigi izsakoties, arī interesantāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!